Root NationPelitPeliuutisiaValorant Winter Cupissa ratkaistiin Ukrainan Valorant-joukkue vuodelle 2024

Valorant Winter Cupissa ratkaistiin Ukrainan Valorant-joukkue vuodelle 2024

-

Ko3aku-tiimi voitti Valorant Winter Cup 2024 powered by Lenovo Legion ja Ukrainan maajoukkue Valorantista vuodelle 2024. Kuten lehdistöpalvelussa kerrottiin Lenovoviralliset mestaruuskilpailut järjestettiin Ukrainan eSports Federation UESF:n tuella. Lenovo ja turnauksen järjestäjä Gameinside.

Valorant Winter Cup 2024 powered by Lenovo Legioona

Turnauksen voiton otti ko3aku-joukkue. Hän voitti Ukrainan virallisen maajoukkueen statuksen Valorantilta pudotuspeleissä, jossa hän kilpaili mestarista kolmen muun karsintaturnaukset voittaneen joukkueen kanssa - evoplay, sila4i ja fullfocusss. Lisäksi 5 muuta joukkuetta, jotka sijoittuivat karsinnoissa 8-10 sijalle, taistelivat 2-4 paikasta.

Kilpailu oli varsin laaja. Kuten yhtiössä todetaan Lenovo, turnaukseen osallistui yhteensä 55 pelaajajoukkuetta eri puolilta Ukrainaa, ja Valorant Winter Cup 2024:n kokonaispalkintorahasto oli 100 XNUMX UAH.

Valorant Winter Cup 2024

Lisäksi osana turnausta ei selvitetty vain maajoukkuetta, vaan järjestettiin myös ensimmäistä kertaa järjestettävä yhteisöpyöräkilpailu. Yritys siis Lenovo rohkaisee nuoria streamaajia liittymään osaksi Valorant-yhteisöä Ukrainassa ja jatkamaan tämän suunnan kehittämistä. Valorant Winter Cup -turnauksen pelejä välitti 15 virallista yhteisöpyörää, jotka valittiin kaikkien kilpailuun halukkaiden joukosta. Muuten, he kaikki saivat 10% alennuksen minkä tahansa pelilinjan kannettavan tietokoneen ostosta Lenovo Legioona. Streamer Idzayivna otti arvonnan voittajan tittelin - hän voitti tehokkaan pelitietokoneen Lenovo Legion slim 5.

Lenovo Legion slim 5

Valorant Winter Cup järjesti yhtiö Lenovo yhdessä Ukrainan tärkeimmän e-urheiluportaalin ja Ukrainan vanhimman turnausoperaattorin Gameinside.ua:n kanssa. Yhtiö Lenovo tunnetaan tehokkaista ammattipelaamislaitteistaan Lenovo Legion, ja se tukee aktiivisesti Valorant-yhteisön kehitystä Ukrainassa ja järjestää tällaisen mestaruuden toista vuotta peräkkäin.