Мото Еџ 30 Нео
realme 10 4G

Хибриди

Колумна на уредникот: Како избрав ултрабук со екран на допир и што излезе од тоа

Приказната со изборот се случи минатата година и заврши успешно, по што заборавив на тоа, но неодамна еден пријател контактираше ...

Преглед ASUS ZenBook Flip S (UX371EA) е врвен трансформатор

За прв пат се запознав со линијата преносливи трансформатори ZenBook Flip пред околу три години. Тоа беше ZenBook Flip S (UX370UA) - најтенкиот во тоа време...

Преглед на јога на Lenovo ThinkPad X390

Какви асоцијации имате кога ќе ги слушнете зборовите доверливост, издржливост и издржливост во разговор за лаптопи? Одговорот, се разбира, е едноставен - тоа е ...

Прегледот на Lenovo Yoga 920 е водечки ултрабук-трансформатор

Минатата година, на изложбата IFA 2017, Леново покажа уште едно ажурирање на своите водечки ултрабук-трансформатори од деветстотината серија. Денеска ќе зборуваме за Lenovo Yoga 920, кој...

Преглед на Lenovo Yoga 720-15 е лаптоп-трансформатор за перформанси

Секој разговор за пазарот на конвертибилни лаптопи не би бил целосен без да се спомене Yoga серијата уреди на Lenovo. Од 2012 година компанијата се занимава со производство на трансформаторски уреди со...

Преглед ASUS ZenBook Flip S е стилски ултрабук-трансформатор

На изложбата Taiwan Computex 2017, компанијата ASUS покажа многу интересни уреди меѓу кои се покажа и нашиот денешен гостин. Ова е продолжение на линијата на трансформатори ZenBook Flip. Продуцентот...

Преглед на трансформаторот VOYO VBOOK V3, дел 1: изглед, опрема, перформанси

На Кинезите им е добро направено. Не можејќи да им конкурираат на познатите брендови по квалитет, тоа го надокнадуваат со цена и полнење и на тој начин што се чудите!

Прегледот на Lenovo Yoga Book е револуционерен трансформатор

Технолошкиот напредок е кул. Секогаш е интересно да се видат иновативни работи. Но, вистинските револуции во мобилниот сегмент се случуваат доста ретко, бидејќи за имплементација ...

Преглед на конвертибилен лаптоп Lenovo Yoga 710-15ISK

Се случи да не добивам често лаптопи за тестирање. Но, и покрај ова, јас се среќавам со нив доста често. За мене лаптоп...