Root NationНовиниИТ вестиНов интересен DLC беше додаден во украинската стратегија „Острови“ за поддршка на програмерите

Нов интересен DLC беше додаден во украинската стратегија „Остров“ за поддршка на програмерите

-

За оние кои сакаат да ја покажат својата поддршка за развивачите на играта Остров и да станат „Покровител“, авторот го создаде овој DLC со прекрасна нова козачка барокна знаменитост што ќе ја почести неверојатната заедница на Островот, чие учество во развојот е исклучително корисен за многу години на развој.

Островот Иако DLC е опционален и чисто украсен, авторот е благодарен на секој што ќе избере да го купи и да придонесе за тековниот развој на Островот.

Острив - покровител на уметноста
Острив - покровител на уметноста
Развивач: yevhen8
цена: $ 9.99

Островот е стратегија за градење град која ве поканува да водите град во 18 век и да ја покажете вашата креативност и мајсторство како лидер. Нурнете во кампањата за да ја одредите судбината на земјата или едноставно забавувајте се во режимот на песок.

Островот има за цел да го подигне нивото на жанрот за градење град со додавање на нечуени можности и отстранување на досадните ограничувања. Играта ви овозможува да креирате вистински природен распоред на градот без да се врзувате за ќелиите и прав агол на тродимензионален пејзаж. Проектот има за цел да ги направи креациите на играчот живи и веродостојни населби каде што ќе се појават вистински општествени проблеми, правејќи ја доцната игра нов предизвик, а не скучна работа.

Островот

Развојот на ова ремек дело можете да го следите на Facebook тоа Twitter или вклучи се со купување на алфа и помагање на проектот.

Тековната верзија на играта вклучува 45 главни згради, 5 мапи, англиска и украинска локализација, земјоделство и сточарство, симулација на патишта, динамична промена на годишните времиња, основно тргување и други работи што можете да ги очекувате од игра за градење град.

Прочитајте исто така: 

Други статии

Пријавете се
Известете за
гостин

0 коментари
Вградени критики
Прикажи ги сите коментари

Претплатете се за ажурирања

Популарно сега