Root NationНовиниИТ вестиАпликацијата за соработка на Microsoft Loop е достапна за јавна употреба

Апликацијата за соработка на Microsoft Loop е достапна за јавна употреба

-

Беа потребни две години, но Microsoft конечно е подготвен да им дозволи на редовните корисници да ја испробаат својата најнова соработка. Компанијата ја објавува својата апликација Јамка во форма на јавен преглед на веб, на Android и iOS. Како што беше прикажано во 2021 година, ова ќе им овозможи на луѓето да работат на проекти со компоненти што се ажурираат во реално време и можат да се пробијат во апликациите Microsoft 365, како што се Word и Outlook. На пример, можете да поставите табела во документ Word што ќе се ажурира додека корисниците прават промени во неа.

Мајкрософт јамка

Loop исто така ви овозможува да доделувате задачи, да коментирате, да реагирате, да споделувате страници на проектот и да го следите напредокот. На вашиот телефон, можете да додавате фотографии ако нешто ве инспирира кога сте далеку од компјутерот.

Мајкрософт јамка
Мајкрософт јамка
Развивач: Microsoft Corporation
цена: слободен

Мајкрософт

Мајкрософт исто така воведува вештачка интелигенција во Loop. Мајкрософт 365 Копилот ќе ви понуди совети за вештачка интелигенција за да ви помогне да започнете. Можете да побарате од Copilot да ви помогне да подготвите изјава за мисија или да ја сумирате содржината на документот во работниот простор.

Мајкрософт јамка

Ќе ви треба работна сметка за да ги испробате мобилните апликации денес, но секој може да користи Loop онлајн. Личната поддршка за мобилни уреди „доаѓа наскоро“, велат од компанијата. Иако Копилот ограничено на приватно тестирање засега, би требало да биде достапно во наредните месеци.

Прочитајте исто така: 

Jereloengadget

Други статии

Пријавете се
Известете за
гостин

0 коментари
Вградени критики
Прикажи ги сите коментари

Претплатете се за ажурирања

Популарно сега