Root NationНовиниВести за проектот

Вести за проектот

Видеомаратон: Техноблогерите за поддршка на Украина — Канал „VTNT (vovatishNewsTech)“

Продолжуваме да споделуваме видеа од маратонот на техноблогерите. Следно, Володимир Тишевски од каналот VTNT (vovatishNewsTech) им се обрати на своите претплатници од Русија. Реквизитите за поддршка на вооружените сили...

Видео маратон: Техноблогерите за поддршка на Украина — Канал „Кина-сервис“

Споделуваме уште едно видео во рамките на маратонот „Техноблогерите за поддршка на Украина“. Каналот „China-Service“ сними обраќање не за моменталната ситуација, туку за последиците од агресивните дејствија на Русија...

Видео маратон: Техноблогерите за поддршка на Украина — Канал „Andro-news.com“

Следна е видео пораката на Андриј Ковтун од каналот Andro-news.com. Споделете го видеото, не бидете изоставени! Ве потсетуваме и на деталите со кои можете да ги поддржите вооружените сили на Украина: Трансфер на средства...

Видео маратон: Техноблогерите за поддршка на Украина — Канал „Интересни гаџети“

Го продолжуваме маратонот „Техноблогерите за поддршка на Украина“. Го споделуваме четвртото видео. На своите претплатници од Русија и Белорусија им се обрати и Вадим Карпус од каналот „Интересни гаџети“,...

Видео маратон: Техноблогери за поддршка на Украина - Антон Григориев

Следува третото видео од маратонот на техноблогери. Овој пат Антон Григориев им се обрати на претплатниците и на сите жители на Русија. Се надеваме дека деталите за војната на Русија против ...

Видео маратон: Техноблогерите за поддршка на Украина — редакција на FERUMM.COM

Пријатели, продолжуваме да споделуваме видеа од маратонот. Овој пат, уредниците на FERUMM.COM ја снимија жалбата. Можете да ја поддржите Украина следејќи ги линковите подолу. Директен трансфер до Народната банка за потребите на армијата: Мултивалутна...

Видео маратон: Техноблогери за поддршка на Украина - Љапота Олександр

Техноблогерите се спротивставија на војната на Русија против Украина! Олександр Љапота сними обраќање до својата публика од Русија, како и до сите Руси кои ќе го видат ова видео. Поддршка...

Еден поглед наназад. Како се промени каналот Root Nation за две години?

Дами и господа, честитки, јас се викам Денис Заиченко. И видеата што сте ги гледале на каналот Root Nation, снимен до крајот на 2018 и почетокот на 2019 година...

Квиз со награди од AVerMedia

Време е за уште еден натпревар на веб-страницата Root Nation! Овој пат имаме три најкул награди од брендот AVerMedia, од кои секоја содржи...
00: 07: 51

Видео: Преглед на домашно студио UA - Како изгледа процесот на снимање видео?

Здраво на сите! Многумина од вас ме замолија да ви кажам за процесот на снимање видео на каналот UA Review. Време е да ви покажеме...

Топ 100 блогери на Украина: Поддржете го нашиот автор Јуриј Хавалко!

Веќе петта година по ред, сајтот Fakty ICTV спроведува уникатен проект на Топ 100 блогери на Украина. Овој пат, покрај традиционалното онлајн гласање, најдобриот автор ќе го избира и стручно жири,...
00: 03: 16

Видео: Најава за патување до IFA 2018 (28.08-05.09) – нова фаза во развојот на каналот Oglyad UA

Пријатели, на сопствен трошок одам во Берлин на ИФА 2018 и ова патување очигледно нема да биде евтино, па затоа активно барам спонзори кои ...