понеделник, 4 март 2024 година

десктоп v4.2.1

Root NationПовеќеЕлектронски цигари

Електронски цигари

lil SOLID vs. glo: Споредба и анализа на популарните системи за греење на тутун,

Знаете, најновите материјали за алтернативни системи за испорака на никотин ме потсетуваат на борби со гладијатори. Каде се гледачите - вагон, гаџети во арената, а јас сум одговорен за спектаклот....

Вики испарување: сите гаџети за пушачи. Не само вапси! IQOS, lil Solid, glo, Juul

Овој материјал е навигатор на најпопуларните гаџети за пушачи. Во денешниот свет, ова е еден од највисокотехнолошките и најбрзорастечките сегменти кој навистина го менува...

Заеднички преглед на уреди: модерна алтернатива на цигарите. Споредба со IQOS, glo и juul

Знаеш што ќе ти кажам сега и со што нема да се расправаш? Напредокот не може да се запре! Тоа влијае на сите аспекти на човечкиот живот. Дури и таквите ...

Преглед на glo™ HYPER – Нов уред за загревање тутун

Правата за рекламирање glo™ е наменета за возрасни корисници на тутун или никотин Продолжуваме да ја истакнуваме темата за алтернативите на традиционалното пушење како еден од начините за добивање никотин....
00:05:58

Видео: Нов гаџет за загревање тутун - glo Hyper и нови Neo Demi стапчиња

Здраво на сите! Сигурен сум дека многумина од вас разбираат дека сега трендовите за откажување од традиционалното пушење почнуваат да добиваат на интензитет. Многумина се префрлаат на различни ...

Дали треба да купам користен IQOS? Ние тестираме 10 aikos од OLX. Цени, ризици и фалсификати

Гаџетите за пушачи продолжуваат да се здобиваат со популарност и се повеќе ги заменуваат традиционалните цигари. Веројатно најпознатиот систем за греење на тутун IQOS стана толку широко распространет што...

Како купивме 10 користени IQOS на OLX. Цени, квалитет и измамници

Ако сте решиле да преминете од примитивни тутунски тутуни завиткани во хартија (да, зборувам за цигари) на модерни и побезбедни начини за добивање никотин,...

Преглед на електронската цигара vvild V0 - нова генерација на под систем

Денес ќе ви кажам за уште една новина во областа на алтернативите на традиционалното пушење. Или, како што се нарекуваат и слични уреди - „системи со намален ризик за испорака...
00:05:44

Видео: Преглед на гаџет за греење на тутун IQOS 3 - нов дизајн и сè?

Здраво на сите! Денес ќе го разгледаме ажурираниот гаџет за греење на тутун IQOS 3 од Philip Morris, кој неодамна беше претставен во Украина. Во ова...
00:07:56

Видео: Преглед на IQOS 2.4+: како функционира, што се става во купчиња, добрите и лошите страни

Поздрав на сите! Денес имам необичен гаџет на тест. IQOS е електричен систем за греење на тутун од Philip Morris International. Керамичкото сечило во внатрешноста на држачот продира...
00:02:35

Видео: IQOS 3 и IQOS 3 MULTI - Презентација во Украина

Мислам дека многу фанови на IQOS чекаа ажуриран уред долго време, а сега - дојде ова време! Баш пред некој ден во Украина се одржа презентација...

Искуство во користење на IQOS – гаџет за загревање тутун

Веќе направив детален преглед на IQOS, кој можете да го прочитате на овој линк. Доколку првпат слушате за овој развој на Philip Morris International,...

Преглед на IQOS - гаџет за загревање тутун

Денес ќе ви кажам за еден необичен гаџет. Многумина веќе слушнале за тоа, а некои, како што се испостави, го пробале, а неколку мои познаници ...