Мрежа

Преглед ASUS ROG Rapture GT-AX6000 EVA Edition: Моќен рутер за игри

Интересен, стилски рутер се појави на пазарот на рутери за игри ASUS ROG Rapture GT-AX6000 EVA Edition. Денес ќе ви кажеме сè за него. Несомнено, компанијата ASUS е еден од...

Преглед на мобилни рутери Tecno CPE TR210 и Tecno TR118

Како прво, разбирам дека многу луѓе се веќе толку навикнати да дистрибуираат мобилен интернет на нивните уреди преку мобилен телефон што преносливите рутери предизвикуваат ...

Преглед ASUS RT-AX86S: Достапно решение за гејмерите

ASUS RT-AX86S е нов рутер кој обезбедува брзина на поврзување до 5700 Mbps, со најновата поддршка за Wi-Fi 6 (802.11ax) и 160 MHz пропусен опсег. Wi-Fi 6...

Преглед на TP-Link Deco X50: Стилски мрежен систем со Wi-Fi 6

Мрежестиот систем TP-Link Deco X50 покажува дека децентрализацијата на локалната мрежа може да има огромни предности. Мојата денешна рецензија е за неа. Мрежестите системи се појавија на пазарот релативно...

Преглед на Mercusys Halo H30G: ефикасен и достапен мрежен систем

Повеќеелементните Mesh системи кои создаваат ефективни Wi-Fi мрежи се повеќе влегуваат во нашите домови. Денеска ќе се запознаеме со еден од нив - Mercusys Halo H30G. Во нашата...

Преглед ASUS ZenWiFi XD6: Мрежен систем со Wi-Fi 6

ASUS ZenWiFi XD6 е нов Mesh систем со Wi-Fi 6, кој неодамна се појави на украинскиот пазар. Со што решивте да не изненадите? И дали вреди да се купи? Најчесто...

Преглед на TP-Link Archer AX55: Гигабитен рутер со двоен опсег со Wi-Fi 6

Гигабитен рутер со двоен опсег со поддршка за Wi-Fi 6 и модерен дизајн по прифатлива цена. Вака накратко може да се опише TP-LinkArcher AX55 (AX3000). Пред некое време јас ...

Преглед ASUS RT-AX68U: моќен рутер со Wi-Fi 6

Модерен, ефикасен, функционален рутер со поддршка за Wi-Fi 6. Вака можете да го опишете новото ASUS RT-AX68U. Стандардот Wi-Fi 6 постојано се подобрува, технологиите се подобруваат и...

Преглед на паметни домашни уреди од TP-Link: Тапо светилки и приклучок за Wi-Fi

Сакате да го направите вашиот дом малку попаметен? Најлесен начин е да набавите неколку паметни приклучоци и паметни светилки. Успеавме да се запознаеме со штекерот TP-Link Tapo P100...

Преглед на TP-Link Archer AX23: прифатлив рутер со Wi-Fi 6 и OneMesh

Модерен ефикасен рутер со двоен опсег со поддршка за Wi-Fi 6 и технологија OneMesh по прифатлива цена. Тоа е сè за TP-Link Archer AX23. Светот на Интернет бара рутерите да...

Преглед ASUS RT-AX53U: ефтин рутер со Wi-Fi 6

Секој ден, бројот на уреди компатибилни со стандардот Wi-Fi 6 се зголемува, а производителите редовно објавуваат нови модели на рутери кои исто така го поддржуваат. ВО...

Преглед Huawei WiFi WS5200 v3: достапен рутер со двоен опсег

Дали барате пристоен рутер со двоен опсег по разумна цена? Потоа обрнете внимание на Huawei WiFi WS5200 v3. На пазарот има се повеќе рутери...

Видео: Преглед на TP-Link Archer C64 – Компактен домашен рутер

Интернет рутер TP-link Archer C64 со гигабитни порти и Wi-Fi 5 е во нашиот преглед денес. Овој модел е буџет, но има многу функции и технологии....

Преглед на TP-Link Archer AX1500: евтин Wi-Fi 6 за дома

Дали сакате да купите нов рутер со поддршка за ултра модерниот стандард Wi-Fi 6, но не за сите пари на светот? Потоа погледнете го TP-Link Archer AX1500. Во последно време јас...

Преглед на достапен рутер со двоен опсег TP-Link Archer C64

Дали ви треба достапен рутер со двоен опсег за вашиот дом? Потоа обрнете внимание на новиот TP-Link Archer C64. Веќе е тешко да се замисли современиот свет без интернет, без комуникација...

Преглед на Mercusys MR50G: Основен рутер за секој дом

Знаете, кога се вселив во нов стан, вистинска палата за мои стандарди, бев диво изненаден, дури ни од немањето мебел за облека, туку...

Synology DiskStation DS220+ Преглед: DIY Netflix

Што е NAS? Прашав многу мои познаници и речиси секогаш добивав раширени раце како одговор. Изненадувачки, дури и во 2021 година овие уреди ...

Видео: Преглед на TP-Link Deco P9 - Wi-Fi Mesh систем со поддршка за Powerline

Денеска го имам за преглед новиот мрежен систем TP-Link Deco P9, кој има многу интересна карактеристика и се разликува од другите. Нашиот модел се состои од...

Со едноставни зборови: 5 важни карактеристики на рутерот

Интернетот одамна е безбедно вклучен во листата на основни потреби на модерната личност, но и покрај тоа, карактеристиките на мрежната опрема се добро разбрани...

Преглед на Mercusys MW306R: Основен рутер со четири режими на работа

Меркусис неодамна претстави нов буџетски рутер Mercusys MW306R. Ова е основен безжичен рутер со не помалку вообичаен хардвер. Во денешниот преглед ќе се обидеме да дознаеме...