Мото Еџ 30 Нео
realme 10 4G
Root NationПовеќеРегистратори

Регистратори

00: 06: 55

Видео: Преглед на Navitel R650 NV DVR - Дали ви треба ноќно снимање?

Здраво на сите! Мислам дека такво нешто како видео рекордер е познато на сите. И сигурен сум дека многумина од вас во почетната фаза се обидуваат да ги купат најевтините опции...
00: 05: 55

Видео: Преглед на GPS видео рекордер Navitel R300

Здраво на сите! Често во коментарите наидувам на едно ваше прашање: „Препорачувам буџетски видео рекордер за автомобил“. Денес добив видео рекордер Навител на преглед...