Мото Еџ 30 Нео
realme 10 4G
Root NationПовеќеТранспорт

Транспорт

Преглед на електричниот скутер Maxxter Teo Plus. Најразновиден градски превоз?

Од сите урбани превозни средства, скутерот е можеби најсестран. Компактен, удобен, лесен, бара минимум простор за складирање, има само еден недостаток...

Рецензија за електричен скутер Maxxter Falcon III – понуда за бестселер?

Со оглед на ограничувањата на јавниот превоз, многу луѓе почнаа сериозно да размислуваат за личен превоз. Автомобилот не е буџетско купување во криза, па затоа...