Root NationСè за компјутер

Сè за компјутер

Maonocaster AM100 Podcast Mixer Review: Влажниот сон на подкастерот

Пред да започнете. Речиси целиот видео преглед на Maonocaster AM100 Podcast Mixer подолу, ќе го слушнете мојот глас не многу добро. Полошо од сега...

Преглед на ESD380C 1TB: Надворешен SSD со голема брзина со воена заштита

Според моето скромно мислење како набљудувач во индустријата, надворешниот хард диск е мртва приказна. Пред 15 години преносливите хард дискови беа интересни бидејќи сè уште не беа пристигнати флеш драјвовите...

Преглед ASUS ROG Delta S Core: слушалки за игри за сите прилики

Оваа година, серија на гејмерски слушалки ASUS ROG Delta додаде уште еден модел - ASUS ROG Delta S Core. Станува збор за жичени слушалки кои се направени...

Преглед на BJ биди тивок! Системска моќност 10 850W

Планирав на бегалец од Мариупол да му дадам еден од моите монитори и футрола за компјутер за тестирање. И материјалот што го правам за тоа е дека ...

Монитор Samsung Одисеја ковчег: игри на нова генерација

Публиката на игри секогаш бара многу нови технологии. Потребна е не само висококвалитетна, туку и навистина иновативна технологија за да се добие максимално искуство за играње. Таа помага...

Зошто DDR4 сега вреди да се обрне внимание, на примерот на Апacer Пантер DDR4

Немате поим колку долго размислував да ја прегледам мачката што Апacer Веројатно го испратив пред неколку месеци. Всушност, таа испратила ...

Преглед на Ap. SSD-уредотacer Пантер AS350 1TB

Дали знаете која е предноста на модерните SSD дискови? Без разлика колку се брзи поскапите модели, дури и прифатливиот SSD ќе биде десет пати покорисен од ...

Преглед на Razer Basilisk V3 Pro: Совршениот предводник за гејмерски глушец?

V3 Pro од Razer е уште една безжична верзија на глувчето за игри во серијата Basilisk. Со новата верзија Pro, производителот сака да привлече пред се страсни...

Следете го прегледот ASUS ProArt Display PA329CV: професионална алатка за уметници

ASUS ProArt Display PA329CV е професионален 32-инчен 4K монитор создаден за дизајнери, уметници и сите оние кои работат со мултимедијални содржини. Од него ASUS ја надополни...

Преглед ASUS Ген ROG Crosshair X670E: компактна и кул матична плоча

Еден од главните „стожери“ на прегледот на мојата матична плоча ASUS ROG Crosshair X670E Gene ќе биде фактот дека овој модел е компактен, mATX. А смешното е...