Oukitel WP21 Ultra
realme 10 4G
Root NationСè за компјутерКомпјутери и моноблок

Компјутери и моноблок

00: 05: 40

Видео: Преглед на моноблок Amon Mono aio PC i5 v2 - за што е способен?

Здраво на сите! Јас и ти веќе разговаравме за различни типови на компјутери, и за најмалите и за масивните гејмерски машини. Но, ние никогаш не...