Сабота, 24 февруари 2024 година

десктоп v4.2.1

Додатоци

Преглед Android- Апликација RX Index: Именик на еквивалентност на лекови

Најдобрата препорака што можам да му ја дадам на херојот од денешната ревија е засекогаш врежана во моето сеќавање. Кога барав пациент за време на гранатирањето на Киев...

Преглед на FamiGuard Pro за Android: Како да ја следите локацијата на детето без негово знаење

Сосема е природно родителите да сакаат да го чуваат своето дете безбедно каде и да се. Сепак, децата, особено тинејџерите, не сакаат да бидат контролирани. Пред ...

PC Manager: Преглед на новата алатка Microsoft

PC Manager е нова алатка Microsoft. Која е употребата на оваа алатка и дали ќе помогне да се забрза Windows 11? Секој што ги користи платформите Microsoft, Apple или...

AirDroid Parental Control: преглед на апликацијата за родителска контрола

Децата и тинејџерите поминуваат многу време на интернет. Со помош на нивните паметни телефони, тие можат да разговараат со пријателите, да гледаат филмови, да читаат книги и да учат. Но...

Оперативно искуство Android Автоматски: очекување наспроти реалност

Тие сонуваа конечно да престанат да жонглираат со телефонот, обидувајќи се да одговорат на пораките со едната рака Telegram, и држете го воланот со другиот? Ослободете се од колебливиот, несигурен држач за автомобил и...

KidsGuard Pro Преглед за Android: Сигурна родителска контрола

Преписката во гласниците е лична работа и секој од нас ќе се согласи со ова. Сепак, постојат одредени околности во кои пристапот до мобилните...

Апликации за Windows #20 - Прекрасна цевка

Денес, во делот за апликации за Windows, ќе се запознаеме со Awesome Tube - клиентска програма за видео услуга YouTube. И ни помогна да напишеме преглед...

Апликации за Windows # 19 - Trello

Како дел од делот за интересни апликации за Windows, денес ќе зборуваме за Trello - не баш типична програма за планер за какви било проекти и задачи. Како што ...

Windows апликации #18 – Слики колаж

Ја продолжуваме нашата колумна за интересни апликации за Windows. Последен пат зборувавме за кул алатката за земање белешки Evernote. Денеска ќе зборуваме за малку...

Windows апликации #17 - Evernote

Продолжуваме да се запознаваме со интересни апликации за Windows. Врвот на денешната програма беше популарната апликација за планер Evernote, за која веројатно многумина од вас слушнале/знаат. Ајде да...

Windows Applications #16 – Screen Recorder Pro

Денес, како дел од нашиот дел за апликации за Windows, ќе зборуваме за алатката Screen Recorder Pro. Со негова помош можете да правите слики од екранот, да снимате видеа со...

Windows апликации #15 – PDF Reader

Продолжувајќи го делот за апликации за Windows, денес ќе зборуваме за алатка за работа со PDF-датотеки - PDF Reader. Лаптопот ни помогна да ја напишеме оваа рецензија Huawei MateBook X...

Апликации за Windows #14 – Adobe Lightroom

Во продолжение на рубриката „Windows апликации“ ќе зборуваме за познатиот Adobe Lightroom. Малку е веројатно дека овој уредувач на фотографии има потреба од посебен вовед, бидејќи повеќето читатели веројатно го користеле барем еднаш...

Апликации за Windows # 13 - Spotify

Некогаш, во Галакси далеку, далеку... Па, Галакси можеби и не е толку далеку, но помина некое време откако слушнавме вести од делот за апликации за Windows. Затоа побрзаме да ги информираме...

DiskDigger Photo Recovery за Android: Како да ги вратите избришаните фотографии од SD-картичката

Проблемот со резервната копија на податоците е особено акутен овие денови. Масовните корисници често ги занемаруваат основните правила на дигиталниот бонтон и не зачувуваат податоци во облакот или...

Како да отстраните предмети од фотографија на Android и iOS? Програмата TouchRetouch ќе ви помогне!

Како да отстраните предмети од фотографија? Веројатно сте се сретнале со сличен проблем повеќе од еднаш. И решението е многу блиску! Можностите на модерните апликации за паметни телефони изненадуваат дури и...
00:05:09

Видео: Вратете ги датотеките користејќи Hetman Partition Recovery

Hetman Partition Recovery е водечки производ за обновување податоци од Hetman Software. Алатката користи иновативен алгоритам за пребарување на избришани податоци, што ви овозможува да вратите повеќе датотеки...

Преглед на Кулмастер Android Бришач. Сигурно го чистиме паметниот телефон

Гледајќи ги сите глупости што се случуваат во моментов Facebook и безбедноста на нашите лични податоци, се прашувате - колку е ранлив вашиот паметен телефон? Колку...

Преглед на Joyoshare Media Cutter. Едноставна алатка за уредување видео

Да, разбирам сè. Фактот дека знаете како да работите со сите видови програми за уредување видео со кои работат дури и холивудските мајстори е добра работа. Но, со ...

Изборот е: најдобри бесплатни аналози на популарни програми

Ако сте противник на пиратски софтвер и редовно плаќате пристојна сума за платена претплата, тогаш зошто да не го запрете вашиот избор на бесплатни аналози?...