Oukitel WP21 Ultra

За испраќање информации и барања

Главен уредник е Јевхен Брјохов

За сите прашања поврзани со содржината: објавување вести, соопштенија за печат, написи и прегледи на страницата Root Nation:

извршен директор – Владислав Сурков

За сите организациски прашања, како што се: стратешка соработка и партнерство, објавување на комерцијални написи и објавување огласи:

корисни ЛИНКОВИ

Контакти

ИСПРАТЕТЕ ПОРАКА ДО АДМИНИСТРАЦИЈАТА:

    Вашето име

    Вашиот e-mail (задолжително)

    Предмет (задолжителен)

    Порака