Oukitel WP21 Ultra

LAJME

VLERËSIMET

ARTIKUJ

Root Nation është një faqe për Gadgets dhe teknologjive. Ne shkruajmë për android, IOS, Dritaret Linux. Ne publikojmë më të freskëtat dhe më të rëndësishmet lajme IT. Ne testojmë pajisje të ndryshme dhe bëjmë rishikime objektive të tyre smartphones, tableta, laptopë, pajisjet e rrjetit. Ne jemi gjithashtu të dhënë pas montimi i PC dhe duke bërë rishikime të ndryshme hardware Aksesorë për PC. Dhe sigurisht - ne testojmë monitorët. Përveç kësaj, ne bëjmë rishikime të programet, ueb shërbime dhe të ndryshme udhëzime. Ne gjithashtu na pëlqen të luajmë video games dhe të shkruarit komente të lojësdhe artikuj për lojëra.