Oukitel WP21 Ultra
realme 10 4 G

Kompanitë

Laboratori fillestar i laboratorit DIY

E tashmja na dikton kushtet e saj dhe për këtë arsye shfaqen formate të reja biznesi. Një prej tyre është një start up. Kjo shprehje e huaj do të thotë të lëshosh ose...

Një hap drejt inovacionit: Si po zhvillohet marka TECNO Mobile në Ukrainë

Që nga viti 2018, marka TECNO Mobile është vendosur fort në dhjetë shitësit më të mirë të smartfonëve në botë. Popullariteti i tij vazhdon të rritet, dhe ai pushton të reja...

Historia e kompanisë Lenovo është pa sekrete

Lenovo është një nga kompanitë më të mëdha të teknologjisë shumëkombëshe në botë, e cila është e njohur në tregun e kompjuterëve desktop, laptopëve, telefonave celularë dhe pajisjeve të tilla moderne si...

Rruga nga guaska në platformë ose "çfarë do të ndodhë me Huawei"

Do të filloj nga larg. Kohët e fundit kuptova se jam shumë i vjetër për standardet e industrisë elektronike. Dhe ai pa shumë në moshën e tij. Dhe madje mund ta bëj tashmë ...

Evolucioni i flamurëve Xiaomi - kujtojmë të gjithë telefonat inteligjentë të linjës Mi

Siç thoshte klasiku, "E reja është e vjetra e harruar mirë". Dhe ky aforizëm mund të zbatohet pothuajse në çdo fushë të jetës sonë, dakord. Më parë...

Dorëzimi i shpejtë i mallrave nga Kina në Ukrainë: ne zgjedhim shërbimin korrier AliExpress

AliExpress është një nga dyqanet më të mëdha online në botë. Gjigandi i tregtisë elektronike është në pronësi të Alibaba Group. Portali i internetit ofron një mënyrë të shpejtë për të gjetur mallra të lira që janë në kërkesë...

Surprizoni tuajin Instagram-Ndjekësit me shkrepje të pabesueshme natën!

Më parë shmangnim fotografimin e natës, duke preferuar fotot në dritën e ditës. Dhe kjo nuk është për t'u habitur - ishte shumë e vështirë për të fotografuar natën. Gjatë të shtënave...