Oukitel WP21 Ultra
realme 10 4 G
StattiNjë përzgjedhje e pajisjeveTOP-10 fshesat me korrent me valë, vjeshtë 2022

TOP-10 fshesat me korrent me valë, vjeshtë 2022

-

Me ardhjen e fshesave vertikale me bateri, pastrimi në shtëpi është bërë më i lehtë dhe më i shpejtë. Ndonjëherë nuk keni nevojë as të tërhiqni një tel pas vetes, i cili vazhdimisht ngec diku, sepse shumë modele janë pa tela. Më shpesh, një fshesë me korrent vertikal është e pajisur me një bateri të integruar të lëvizshme që duhet të ngarkohet periodikisht. Kjo ofron mundësi të shumta për ruajtjen e pastërtisë, sepse një model i tillë do të arrijë në vende ku një fshesë me korrent të rregullt nuk mund të përshtatet.

TOP-10 fshesa me korrent me valë

Ne kemi mbledhur dhjetë më të mirët, sipas mendimit tonë, dhe fshesa me korrent vertikal të njohur në kategori të ndryshme çmimesh. Në varësi të kërkesave tuaja, llojit të montimit dhe buxhetit, ju mund të zgjidhni një model të përshtatshëm, të zbuloni menjëherë se ku shitet dhe të bëni një porosi.

Lexoni gjithashtu:

Xiaomi Deerma DX700

Deerma DX700

Xiaomi Deerma DX700 është një fshesë me korrent vertikal ultra-buxhetor për pastrim kimik, me një sistem ciklon dhe një konsum energjie prej 600 W. Brenda është instaluar një kolektor pluhuri me një vëllim prej 0,8 litrash dhe një filtër HEPA.

Xiaomi Megjithëse Deerma DX700 është një model vertikal, ai ka një tel 4,5 m të gjatë që shkon nga maja e fshesës me korrent, kështu që ndërhyn më pak se zakonisht. Pesha e tij është 1,9 kg, është i përshtatshëm për t'u përdorur dhe për të arritur në vende të vështira për t'u arritur.

Niveli i deklaruar i zhurmës është 75 dB. Kompleti përfshin një furçë pa garzë, një mjet për çarje dhe një furçë tjetër kompakte me kokë rrotulluese. Fshesë me korrent vertikal Xiaomi Deerma DX700 shitet me pakicë për 45 dollarë.

Xiaomi Dndërrim V11

Xiaomi Dndërrim V11

Xiaomi Dreame V11 kushton disa herë më shumë se modeli i mëparshëm, por është pa tel dhe i pajisur me një grup të madh funksionesh. Fshesa me korrent vertikal mori një ekran OLED, i cili shfaq informacione për mënyrat e funksionimit, gjendjen e filtrit dhe ngarkesën e mbetur. Brenda është një motor Space 4.0 me 125 rrotullime në minutë me fuqi thithëse të rritur deri në 25 Pa. Fuqia e thithjes është 000 W.

Xiaomi Dreame V11 mori një filtër HEPA të klasës së 12-të dhe një qese me vëllim 0,5 litra. Modeli funksionon në disa mënyra. Në më të fuqishmit, një karikim mjafton për 10 minuta pastrim. Me shpejtësi minimale, fshesa me korrent vertikal do të punojë për gati një orë e gjysmë, dhe me fuqi mesatare deri në 40 minuta. Kompleti përbëhet nga një furçë elektrike turbo, një grykë e çarë, një furçë për mobilje të veshur me susta me qime të forta, një kllapa për montimin në mur të fshesës me korrent. Modeli shitet me një çmim duke filluar nga 287 dollarë.

Lexoni gjithashtu:

Dyson V15 Detect Absolute

Dyson V15 Detect Absolute

Dyson V15 Detect Absolute është fshesa me korrent më e shtrenjtë në këtë përzgjedhje. Me një çmim që fillon nga 787 dollarë, modeli ofron një dizajn të ndritshëm, elegant dhe shumë karakteristika. Fshesa me korrent është e pajisur me një dritë lazer për të zbuluar pluhurin, një ekran me një tregues të mënyrave të funksionimit dhe kohën e mbetur, si dhe një çelës të përshtatshëm të modalitetit të funksionimit.

Dyson V15 Detect Absolute është i pajisur me një rezervuar mbeturinash 0,76 litra dhe filtri këtu është NERA. Kapaciteti i baterisë lejon që fshesa me korrent të punojë deri në dy orë me një karikim të vetëm, dhe niveli maksimal i zhurmës së fshesës me korrent është 89 dB. Kompleti përfshin dy furça turbo (të mëdha dhe të vogla), një pluhur, një mjet për çarje dhe një pajisje shtesë mobiljesh.

Dyson V8 Animal+

Dyson V8 Animal+

Dyson V8 Animal+ është një fshesë me korrent i fuqishëm dhe elegant, me një dokë karikimi të montuar në mur. Modeli është i specializuar për apartamente dhe shtëpi ku ka kafshë, ka një fuqi të fortë thithëse prej 115 W, një rezervuar të lëvizshëm me një vëllim 0,54 litra.

Fshesë me korrent vjen me një furçë të gjerë për dyshemenë, një grykë të ngushtë për të çarat, një furçë të butë për të luftuar pluhurin, si dhe një furçë turbo dhe një furçë mini turbo për pastrimin e leshit, pushit dhe llojeve të tjera të mbeturinave. Filtri i integruar dhe me cilësi të lartë HEPA 13 ndihmon në pastrimin e modelit.

Dyson V8 Animal+ bën vetëm pastrim kimik. Tubi është shkëputur nga fshesa me korrent vertikal dhe kthehet në një mjet kompakt për pastrimin e vendeve të vështira. Jetëgjatësia e baterisë prej 2800 mAh është 40 minuta me fuqi minimale. Në fuqinë maksimale, koha e punës do të jetë 10-15 minuta. Koha e pretenduar e karikimit është 5 orë. Dyson V8 Animal+ shitet me pakicë për 383 dollarë.

Lexoni gjithashtu:

Xiaomi Pastruesi im i vakumit G10

Xiaomi Pastruesi im i vakumit G10

Xiaomi Mi Vacuum Cleaner G10 është një model elegant dhe i rregullt me ​​buxhet mesatar me çmim nga 257 dollarë. Modeli ka një bateri të lëvizshme dhe një tub për pastrim. Bateria këtu është 3000 mAh me funksionim autonom deri në 65 minuta. Fshesë me korrent vertikal mund të karikohet deri në 3,5 orë. Ekziston një tregues i nivelit të karikimit.

Xiaomi Mi Vacuum Cleaner G10 është projektuar për pastrim të thatë dhe të lagësht. Për rastin e fundit, kompleti përfshin një hundë të veçantë të bërë nga fibra. Është ngjitur në furçën thithëse dhe fshin menjëherë dyshemenë. Ka gjithashtu furça me çarje dhe pluhur, një furçë mini turbo dhe një furçë elektrike turbo.

Fuqia e deklaruar e thithjes është 150 W, ka një filtër HEPA dhe një qese me vëllim 0,6 litra. Duke përdorur rregullatorin në dorezë, mund të ndryshoni fuqinë e fshesë me korrent vertikal. Modeli peshon 4 kg, dhe niveli i zhurmës në fuqinë maksimale arrin 72 dB.

Samsung Jet 75 Komplet

Samsung Jet 75 Komplet

Fshesë me korrent vertikal Samsung Jet 75 Complete fillon nga 487 dollarë dhe është një nga modelet më të shtrenjta në përzgjedhje. Për këto para, përdoruesi merr një dizajn modern elegant, disa mënyra funksionimi me një rregullator në dorezë dhe një fuqi thithëse prej 200 W. Ekziston një rezervuar me një vëllim prej 0,8 litra për mbeturina dhe pluhur. Një filtër HEPA 14 i klasit të lartë gjithashtu merr pjesë në pastrim.

Samsung Jet 75 Complete mori një komplet me të çara, pluhur, furçë mini turbo, furçë elektrike turbo dhe version qoshe. Bateria karikohet përmes stacionit të dokimit dhe mjafton një cikël i plotë për 60 minuta pastrim me fuqi minimale. Mund të kontrolloni nivelin e karikimit falë treguesit në kasë.

Lexoni gjithashtu:

Philips PowerPro Aqua

Philips PowerPro Aqua

Philips PowerPro Aqua ka qenë në treg që nga viti 2016, kështu që është i ngjashëm me fshesat e vjetra vertikale me kabllo. Por në fakt, modeli është i lëvizshëm dhe funksionon deri në 40 minuta nga bateria. Koha e karikimit është 5 orë. Niveli i deklaruar i zhurmës është 85 dB.

Philips PowerPro Aqua mund të bëjë pastrim të thatë dhe të lagësht. Modeli ka një kolektor pluhuri të palosshëm me një kapacitet prej 0,6 litra me një sistem ciklon dhe filtrim me tre faza, një vetë filtër HEPA dhe një dizajn 2-në-1 që ju lejon të shkëputni një mini fshesë me korrent nga doreza kryesore. Me këtë opsion, është i përshtatshëm për të pastruar mobiljet e veshur me susta, vende të vështira për t'u arritur ose brendësi të makinës.

Pavarësisht mundësive kaq të gjera, një grup i madh furçash dhe mikrofibrash për pastrimin e dyshemeve, një fshesë me korrent vertikal Philips PowerPro Aqua shitet për vetëm 221 dollarë.

Bosch Pafund BBS 711ANM

Bosch Pafund BBS 711ANM

Fshesa me korrent Bosch Unlimited BBS 711ANM shitet me një çmim prej $324. Karakteristika e tij ishte një dizajn fleksibël me një menteshë dhe ndriçim LED, falë të cilit mund të pastroni lehtësisht nën mobilje dhe në vende të vështira për t'u arritur. Bosch Unlimited BBS 711ANM bën pastrim kimik dhe niveli maksimal i zhurmës nuk i kalon 82 dB.

Kompleti përfshin një furçë elektrike turbo, një furçë mini-turbo kompakte, si dhe grykë të çarjes dhe pluhurit. Kapaciteti i baterisë është i mjaftueshëm për të siguruar 40 minuta grumbullim, dhe fshesa me korrent të drejtë karikon nga 0 në 100% në pesë orë.

Lexoni gjithashtu: 

Misteri MVC-1127

Misteri MVC-1127

Mystery MVC-1127 është fshesa me korrent më e përballueshme në këtë koleksion. Modeli kushton 34 dollarë dhe është me tela. Fshesa me korrent është projektuar vetëm për pastrim kimik, dhe konsumi i saj i energjisë arrin 800 W. Mbledhësi i pluhurit është i lëvizshëm dhe filtri HEPA mund të lahet.

Mystery MVC-1127 është i pajisur me tre grykë: për pastrimin e dyshemesë ose tapetit, të çarave dhe furçave të pluhurit. Gjatësia e deklaruar e telit është pesë metra. Fshesa me korrent vertikal është mjaft kompakte, kështu që është e përshtatshme jo vetëm për pastrimin e një apartamenti apo shtëpie, por edhe për pastrimin e pjesës së brendshme të një makine apo ndonjë sipërfaqe tjetër.

Rowenta X-force 11.60 Aqua

Rowenta X-force 11.60 Aqua

Rowenta X-force 11.60 Aqua mund të bëjë pastrim të thatë dhe të lagësht. Fshesë me korrent vertikal duket spektakolare dhe elegante, ajo ka një tub të lëvizshëm dhe fleksibël me një varëse, i cili, nëse është e nevojshme, do të arrijë në vendet ku nuk ka pasur më parë akses.

Rowenta X-force 11.60 Aqua mori një motor të pronarit DigitalForce, fuqi thithëse prej 180 W, një enë të madhe plehrash të lëvizshme për 0,9 litra dhe rregullim të mënyrave të energjisë në dorezë. Filtri HEPA mbron nga pluhuri dhe grimcat e vogla.

Modeli ka një ekran që tregon ngarkesën e mbetur të baterisë. Një karikim i plotë i baterisë është i mjaftueshëm për 45 minuta punë. Niveli i zhurmës në fuqinë maksimale është 82 dB. Rowenta X-force 11.60 Aqua mund të blihet me një çmim prej 347 dollarë.

Duke gjykuar nga modelet e mësipërme, ka opsione me kabllo midis fshesave me korrent të njohura, por shumica janë ende pa kabllo. Disa prej tyre madje janë të dizajnuara për pastrim të lagësht dhe të gjitha janë gati për pastrim kimik të cilësisë së lartë në vende të vështira për t'u arritur. Në të njëjtën kohë, ka modele që janë të përshtatshme për detyra universale, ato kanë tuba fleksibël, ato palosen ose shndërrohen në versione më kompakte.

A përdorni një fshesë me korrent në këmbë? Nëse jo, atëherë shkruani pozicionin ose situatën tuaj në komente. Nëse po, ndani përvojën tuaj, këshillat, rekomandimet dhe modelet e provuara që nuk ishin në krye.

Lexoni gjithashtu:

Ju mund ta ndihmoni Ukrainën të luftojë kundër pushtuesve rusë, mënyra më e mirë për ta bërë këtë është të dhuroni fonde për Forcat e Armatosura të Ukrainës përmes Savelife ose përmes faqes zyrtare NBU.

Pavel Chyikin
Pavel Chyikin
Unë shkruaj dhe lexoj shumë. Ndonjëherë luaj, shikoj filma dhe seriale, kështu që shkruaj edhe për të. Unë e dua gruan, djalin dhe ushqimin e mirë.

Artikuj të tjerë

Regjistrohu
Njoftoni për
mysafir

0 Comments
Shqyrtime të ngulitura
Shiko të gjitha komentet

Popullore tani