Oukitel WP21 Ultra
realme 10 4 G
Root Nationaudioaltoparlantëve

altoparlantëve

Video: Rishikimi i Urbanears Ralis - një altoparlant Bluetooth që ia vlen t'i kushtohet vëmendje

Unë dua t'ju prezantoj altoparlantin e parë portativ Urbanears Ralis nga kompania skandinave, e cila është e njohur kryesisht për kufjet e saj. Ideja kryesore e markës është minimalizmi në...

Video: Rishikimi 2E SoundXTube TWS – Altoparlant Bluetooth i përballueshëm

Sot dua t'ju tregoj për altoparlantin Bluetooth 2e SoundXtube. Ai ka 30 vat tingull dhe karakteristika të tjera të ndryshme interesante për të cilat do të flas në këtë…

Rishikimi i altoparlantëve pa tel Prestigio Supreme: Magnet dhe stereo

Prestigio është një markë interesante, për të mos thënë aspak. E kujtoj atë si një pionier të smartfonëve dhe tabletëve në Intel Atom dhe Pentium (prezantim nga kolegu im...

Rishikimi i altoparlantit Tronsmart Force 2: Qoftë me ju Force 2

Në fund të vitit të kaluar, marka kineze Tronsmart prezantoi gjeneratën e dytë të altoparlantëve të serisë Force, e cila, sipas shumë përdoruesve, është bërë mjaft e suksesshme. Prodhuesi thekson...

Rishikimi i altoparlantit me valë Tronsmart Element Mega

Tronsmart Element Mega është një altoparlant Bluetooth i përballueshëm (35 dollarë) dhe pajisja e dytë Tronsmart me të cilën jam bekuar. E para ishte kufjet Encore Spunky Buds TWS, të cilat...
00: 05: 05

Video: Rishikim i altoparlantit Bluetooth pa tel Tronsmart Element Force Plus

Përshëndetje të gjithëve! Sot do t'i hedhim një vështrim altoparlantit Tronsmart Element Force Plus Bluetooth. Kjo është hera ime e parë që bëj një rishikim të folësit, kështu që nëse kam diçka...

Rishikimi i altoparlantëve të mbrojtur me valë Promate Silox

Altoparlantët me valë po fitojnë gjithnjë e më shumë popullaritet, veçanërisht tek të rinjtë. Shoh gjithnjë e më shumë adoleshentë që dëgjojnë muzikë jashtë me altoparlantë portativë të ndryshëm…