Motoçikletë Edge 30 Neo
realme 10 4 G
LojëraArtikuj për lojëra10 lojërat më të mira intelektuale për Android dhe iOS

10 lojërat më të mira intelektuale për Android dhe iOS

-

Përdorimi i tepërt i telefonave inteligjentë nuk është vetëm i dëmshëm për sytë, por edhe për mendjen. Por këtë të fundit, ju mund ta stërvitni dhe ta bëni atë në vegël tuaj. Ne kemi mbledhur për ju dhjetë lojërat më të mira intelektuale për Android dhe iOS. Ata do t'ju ndihmojnë të bëheni më të zgjuar me smartphone tuaj, të zhvilloni të menduarit, logjikën dhe njohuritë e përgjithshme, por në të njëjtën kohë të mos mërziteni dhe të kaloni një kohë të këndshme.

Nëse ju pëlqejnë lojëra të ngjashme, por ato nuk janë në krye, atëherë ndani aplikacionet tuaja të preferuara në komente. Dhe nëse keni luajtur ndonjë nga lojërat e paraqitura më poshtë, lini përshtypjet dhe rekomandimet tuaja.

Lexoni gjithashtu:

Beteja e gjenive: Quiz në internet (BeGenius)

Beteja e gjenive: Quiz në internet (BeGenius)

"Beteja e gjenive: Quiz Online" nuk është thjesht një kuiz i mërzitshëm, por loja e parë e tillë me një komponent RPG. Lojtarët lejohen të luajnë si 15 personazhe historike. Secili prej tyre duhet të pompohet në beteja intelektuale me njerëz të tjerë të famshëm. Heroi gjithashtu ka pajisje. Ashtu si në një lojë klasike me role, ajo përmirëson karakteristikat dhe ndihmon në betejat e mendjes.

Dhe në vetë betejat, lojtarët sulmojnë njëri-tjetrin me njohuri: për këtë, ju duhet të zgjidhni kategorinë tuaj të preferuar dhe t'i përgjigjeni saktë pyetjeve. Një përgjigje e pasaktë i heq shëndetin protagonistit, dhe një e saktë - nga armiku. Fitorja jep çmime, përvojë, njohuri të paçmueshme dhe, natyrisht, kënaqësi nga loja.

"Beteja e gjenive: Quiz Online" ka grafikë të këndshme, një ndërfaqe miqësore për përdoruesit dhe lojë unike për këtë zhanër.

Beteja e gjenive: Royale Tri
Beteja e gjenive: Royale Tri

Beteja e gjenive: Lojë kuiz
Beteja e gjenive: Lojë kuiz

Një lidhje e fortë

Një lidhje e fortë

"Strong Link" është loja e dytë kuiz në listë me lojë të pazakontë për këtë zhanër. Loja është zhvendosur në telefonat inteligjentë nga televizori, dhe lojtarët këtu bashkohen në një ekip dhe u përgjigjen pyetjeve së bashku. Në fund të raundit, lojtarët zgjedhin pjesëmarrësin më të dobët, i cili quhet "lidhja e dobët" dhe ai eliminohet nga betejat e mëtejshme të inteligjencës.

Kuizi "Lidhja e fortë" kërkon jo vetëm njohuri të mëdha, por edhe të menduarit strategjik, si dhe aftësi në psikologji. E gjithë kjo do të ndihmojë që të mos eliminohemi herët, të arrijmë në finale dhe madje të fitojmë. Në këtë rast, pikë - fituesi merr pikë përvojë dhe çmime, por gjëja kryesore është kënaqësia morale dhe vetëdija për inteligjencën e tij.

Një lidhje e fortë
Një lidhje e fortë
zhvilluesi: altergames.ru
Çmimi: Falas

Lexoni gjithashtu:

Gjëegjëza të DaVinçit: Kuiz

Gjëegjëza të DaVinçit: Kuiz

Kuizi DaVinci Riddles ka dy mënyra loje: klasike dhe kuiz. Në rastin e parë, pjesëmarrësit duhet t'u përgjigjen pyetjeve në kategori të ndryshme njohurish (art, kinema, lojëra, qytete, njerëz të mëdhenj, etj.). Në të dytën, lojtarët përballen me një numër të kufizuar pyetjesh për një temë, të cilave ata duhet të japin sa më shumë përgjigje të sakta.

Aplikacioni ka një dizajn të ndritshëm dhe minimalist, i cili ju inkurajon të mos shpërqendroheni nga vogëlsitë dhe të përqendroheni plotësisht në pyetjet dhe tensionin e rrotullimeve.

Gjëegjëza të Da Vinçit: Kuiz
Gjëegjëza të Da Vinçit: Kuiz
zhvilluesi: LJFC i lidhur
Çmimi: Falas+

Kuizi televiziv "Milioneri".

10 lojërat më të mira intelektuale për Android dhe iOS

Loja inteligjente "Milioneri" përditëson vazhdimisht bazën e të dhënave të pyetjeve. Fillimisht, kuizi u shfaq falë programit televiziv me të njëjtin emër, por me kalimin e kohës u bë simbol i pasioneve intensive dhe një beteje mendjesh. Në fund të fundit, qëllimi kryesor është të bëhesh milioner, qoftë edhe virtual. "Milioneri" kënaqet me një dizajn të thjeshtë dhe të njohur, si dhe me shumë pyetje emocionuese që do t'ju duhet të hutoni. Ose telefononi një mik.

QuizzLand

QuizzLand

QuizzLand është një kuiz i lezetshëm dhe argëtues i inteligjencës, ku pjesëmarrësit do të duhet t'u përgjigjen shumë pyetjeve, duke testuar aftësitë e tyre dhe nivelin e IQ-së.

Loja konsiston në rritje të vazhdueshme të niveleve të vështirësisë, kështu që përgjigjja e pyetjeve nuk bëhet e mërzitshme - sapo kalon një vështirësi, lojtari kalon në një tjetër, ku ai ka diçka për të mësuar dhe diçka për të kujtuar.

QuizzLand. Lojë Quiz & Trivia
QuizzLand. Lojë Quiz & Trivia
zhvilluesi: MNO GO APPS LTD
Çmimi: Falas+

Lexoni gjithashtu:

Trivia Crack

Trivia Crack

Loja e njohur intelektuale Trivia Crack mori shumë vazhdime dhe degë, por origjinali është ende i popullarizuar dhe tërheq luftëtarë të trurit nga e gjithë bota.

Trivia Crack ka një bazë të dhënash të azhurnuar vazhdimisht me pyetje nga krijuesit, por nëse dëshironi, mund të bëni tuajat dhe t'u përgjigjeni pyetjeve të pjesëmarrësve të tjerë. Për angazhim dhe lojë më të madhe, aplikacioni përfshin një koleksion kartash, bisedë në internet dhe një sistem arritjesh.

Trivia Crack është gjithashtu i famshëm për dizajnin e tij të ndritshëm vizatimor, menunë e përshtatshme, burrat e vegjël me humor dhe rrethin e pyetjeve tashmë klasike.

Trivia Crack
Trivia Crack
zhvilluesi: ethermax
Çmimi: Falas

Trivia Crack
Trivia Crack
zhvilluesi: Etermax
Çmimi: Falas+

94%

94%

Kuizi i inteligjencës 94% u ofron pjesëmarrësve një shumëllojshmëri lojërash. Qëllimi kryesor i lojës është të japë 94% përgjigje të sakta për pyetjet që tashmë janë përgjigjur nga pjesëmarrësit e tjerë.

Krijuesit 94% pohojnë se zhvillimi i tyre jo vetëm që përmirëson inteligjencën, por gjithashtu zhvillon të menduarit asociativ, imagjinatën dhe reagimin.

94% - Quiz, Trivia & Logic
94% - Quiz, Trivia & Logic
zhvilluesi: shami
Çmimi: Falas

94% - Kuiz, Trivia & Logic
94% - Kuiz, Trivia & Logic
zhvilluesi: shami
Çmimi: Falas+

Beteja e inteligjencës

Beteja e inteligjencës

Kuizi online "Beteja e inteligjencës" është i ngjashëm në strukturë me lojërat në kategorinë "Kush dëshiron të bëhet milioner". Pjesëmarrësve u jepen 15 pyetje me katër zgjedhje për të plotësuar.

Gradualisht, vështirësia e pyetjeve rritet dhe aksionet rriten, por qëllimi kryesor është të fitosh dhe t'u tregosh të tjerëve mendjen tënde. Dhe ata japin çmime - 1 milion dollarë. Ashtu si te “Millioneri”, është virtuale, por gjithsesi e këndshme.

Beteja e inteligjencës
Beteja e inteligjencës
zhvilluesi: altergames.ru
Çmimi: Falas

Beteja e inteligjencës
Beteja e inteligjencës
zhvilluesi: Oleg Pavlov
Çmimi: Falas

Lexoni gjithashtu:

Imagzle

10 lojërat më të mira intelektuale për Android dhe iOS

Imagzle është një lojë puzzle popullore që do të jetë e dobishme për zhvillimin e të menduarit abstrakt dhe logjik. Parimi i lojës është mjaft i thjeshtë: ka një pyetje dhe një fotografi me një aluzion, dhe detyra e përdoruesit është të gjejë përgjigjen. Duket se gjithçka është e thjeshtë dhe në përgjithësi është një lojë për një nxënës të klasës së dytë, por në realitet gjithçka është shumë më interesante.

Pyetjet mbulojnë fusha të ndryshme, ka nivele muzike dhe lojërash dhe përditësohen çdo javë. Për të kaluar shumë nivele, do t'ju duhet të përdorni inteligjencën, kujtesën shoqëruese dhe ndonjëherë, ndoshta, Google. Qëllimi i lojës është të zgjidhë enigma ndonjëherë shumë të ndërlikuara, të kërkojë zgjidhje jo standarde dhe të tendos kthesat me përfitim.

Imagzle Brain Test Quiz Trivia
Imagzle Brain Test Quiz Trivia

Çfarë? Ku? Kur? Online

Çfarë? Ku? Kur? Online

Lojë inteligjente "Çfarë? Ku? Kur? Online" u zhvillua nën licencën e shfaqjes televizive me të njëjtin emër. Kuizi është krijuar jo vetëm për të rritur të zgjuar, por gjithashtu u jep fëmijëve, adoleshentëve dhe njerëzve të moshave dhe niveleve të ndryshme arsimimi një mundësi për të përmirësuar njohuritë e tyre dhe për t'u argëtuar. Këtu ka tema, kategori dhe pyetje për të gjithë.

Në cilën? Ku? Kur? Në internet "paraqiti mënyra të ndryshme loje: "Kapiteni" dhe "Mjeshtër". Në rastin e parë, pjesëmarrësi bëhet kapiten, pranon opsionet e përgjigjeve, vendos se cilat prej tyre janë të sakta dhe kush përgjigjet. Në të dytën, ai zhytet në procesin e lojës origjinale, ku ka një minutë për të gjetur një përgjigje për një pyetje të vështirë, por interesante.

Ka gjithashtu beteja inteligjence me miqtë dhe një sistem pyetjesh për lojëra të tjera. Nëse ai ekip nuk i përgjigjet pyetjes, atëherë pjesëmarrësi që e bëri atë merr çmime dhe pikë.

Kuiz Çfarë? Ku? Kur?
Kuiz Çfarë? Ku? Kur?
zhvilluesi: Grupi Mail.Ru
Çmimi: Falas

Çfarë? Ku? Kur?: Kuizi i trurit
Çfarë? Ku? Kur?: Kuizi i trurit
zhvilluesi: Mail.Ru
Çmimi: Falas+
Pavel Chyikin
Pavel Chyikin
Unë shkruaj dhe lexoj shumë. Ndonjëherë luaj, shikoj filma dhe seriale, kështu që shkruaj edhe për të. Unë e dua gruan, djalin dhe ushqimin e mirë.

Artikuj të tjerë

Regjistrohu
Njoftoni për
mysafir

0 Comments
Shqyrtime të ngulitura
Shiko të gjitha komentet

Popullore tani