Root NationLojëraLajme për lojëratKrijuesit e Project Cars planifikojnë të nxjerrin konsolën më të fuqishme në treg

Krijuesit e Project Cars planifikojnë të nxjerrin konsolën më të fuqishme në treg

-

Sot, Slightly Mad Studios, kompania përgjegjëse për zhvillimin e ekskluzivitetit Projekti Makina, njoftoi se planifikon të nxjerrë në treg “konsolën më të fuqishme në treg, e cila do të quhet Kutia e çmendur". Kjo u bë e ditur nga postimi i Twitter, postuar në faqen e CEO të kompanisë, Ian Bell. Nga veçoritë e tij, Bell veçoi: "Performanca e tastierës do të jetë e krahasueshme me kompjuterin më të fuqishëm të vitit 2021".

Kutia e çmendur

Lëvizje PR apo diçka me të vërtetë e vlefshme?

Përveç frazave të përgjithshme, Ayan dha edhe numra më specifikë. Pra, Mad Box do të jetë në gjendje të ekzekutojë lojëra të rregullta me 60 FPS me rezolucion 4K dhe lojëra VR me 120 FPS. Mbështetje e pretenduar për shumicën e kufjeve ekzistuese VR.

Lexoni gjithashtu: Thashethemet: Microsoft do të lëshojë të paktën dy konzola të gjeneratës së ardhshme Xbox në 2020

Një veçori tjetër interesante e tastierës do të jetë një motor zhvillimi i plotë, të cilin ekipi i zhvillimit do ta bëjë të disponueshëm falas. Kjo zgjidhje do t'i lejojë kujtdo që të krijojë lojëra për Mad Box. Megjithatë, çështja se kush do të interesohet për këtë mbetet e hapur.

Për momentin, kompania nuk mund të mburret as me një prototip të një tastierë revolucionare. Ajo po negocion në mënyrë aktive me prodhuesit dhe investitorët dhe premton se shitjet masive të tastierës do të fillojnë në 3 vjet.

Lexoni gjithashtu: Intellivision planifikon të kthehet në tregun e konsolave

Sa i përket specifikimeve, dizajnit dhe lojërave të mbështetura, nuk kishte asnjë informacion as për to. Bell premton se interpretimet e para të Mad Box do të dalin në dy javët e ardhshme. Mbetet për të shpresuar që kompania do t'i mbajë premtimet e saj dhe bota do të shohë një konkurrent të denjë për Xbox One X dhe PlayStation 4.

Artikuj të tjerë
Regjistrohu
Njoftoni për
mysafir

0 Comments
Shqyrtime të ngulitura
Shiko të gjitha komentet
Regjistrohu për përditësime
Popullore tani