Root Nationlajmlajme ITAjax Systems po ngre prodhimin e dy produkteve të reja nga linja Fibra

Ajax Systems po ngre prodhimin e dy produkteve të reja nga linja Fibra

-

Zhvillues dhe prodhues ukrainas i sistemeve të sigurisë Sistemet Ajax po krijon prodhimin masiv të dy produkteve të reja nga linja Fibra – Hub Hibrid (4G) dhe MultiTransmitter Fibra.

Sipas faqes së produktit, Hub Hybrid është qendra e parë e prodhuesit që mbështet pajisjet me valë të Jeweler dhe pajisjet e reja me tela të linjës fibër. Kombinimi i këtyre teknologjive bëri të mundur krijimin e mbrojtjes komplekse të objekteve pavarësisht nga madhësia, si dhe për dyshemetë metalike dhe betoni. Mbrojtja përmirësohet nga njoftimet informative, verifikimi fotografik i alarmeve, kontrolli i plotë i sistemit në kohë reale përmes aplikacionit Ajax dhe skripteve të automatizimit.

Ajax Hub Hybrid

Hub Hybrid ka një strehë të padëmshme, 8 linja të pavarura me mbështetje për topologjinë "Ring", antena bizhuterish për transmetim të besueshëm të komandave dhe ngjarjeve dhe Wings për marrjen e qëndrueshme të verifikimit fotografik, si dhe një furnizim të integruar me energji elektrike për lidhja me rrjetin elektrik dhe një vend për një bateri rezervë 12 V me një kapacitet 4 ose 7 Ah.

Ajax Hub Hybrid

Hub Hybrid i ri mund të lidhet njëkohësisht me tre ofrues të internetit - nëpërmjet një kablloje Ethernet dhe rrjeteve celulare 2G, 3G dhe LTE, dhe kalimi automatik midis kanaleve zgjat disa sekonda. Bateria rezervë e pajisjes mund të fuqizojë një sistem prej 60 pajisjesh me tela për 30 orë, dhe pajisjet e lidhura me radio komunikim funksionojnë me bateritë e tyre dhe nuk kërkojnë energji shtesë.

Sistemi i Sigurisë Ajax
Sistemi i Sigurisë Ajax
zhvilluesi: Ajax Systems Inc.
Çmimi: Falas
Sistemi i Sigurisë Ajax
Sistemi i Sigurisë Ajax
zhvilluesi: Ajax Systems Inc.
Çmimi: Falas

MultiTransmitter Fibra është një modul për integrimin e sensorëve me tela nga prodhues të tjerë në sistem Ajax, i cili ju lejon të ndërtoni siguri komplekse moderne në bazë të pajisjeve ekzistuese me tela. Përdoruesit marrin menaxhim të sigurisë brenda aplikacionit, njoftime informative dhe skenarë automatizimi, dhe instaluesi mund të ndryshojë cilësimet e sistemit në aplikacionin PRO edhe nga distanca.

Ajax Multitransmitter Fibra

Moduli i integrimit ka 18 zona për lidhjen e sensorëve të palëve të treta. Me këtë pajisje, sensorë infra të kuqe, sensorë gazi shtëpiake, sensorë të temperaturës, sensorë të nivelit të lëngjeve dhe pajisje të tjera nga prodhues të palëve të treta mund të lidhen përgjatë perimetrit për të rritur mbrojtjen. MultiTransmitter Fibra mbështet pajisjet NC, NO, EOL, 2EOL dhe 3EOL.

Moduli i integrimit MultiTransmitter Fibra punon me panelin e kontrollit Hub Hybrid. Lidhja me qendrat e tjera, përsëritësit e sinjalit të radios, marrësit e sinjalit nuk ofrohet.

Lexoni gjithashtu:

Artikuj të tjerë

Regjistrohu
Njoftoni për
mysafir

0 Comments
Shqyrtime të ngulitura
Shiko të gjitha komentet

Regjistrohu për përditësime

Popullore tani