Root Nationlajmlajme ITNjë ish-oficer i inteligjencës pretendon se SHBA-të kanë gjetur një anije të paprekur me origjinë të panjohur

Një ish-oficer i inteligjencës pretendon se SHBA-të kanë gjetur një anije të paprekur me origjinë të panjohur

-

Një ish-zyrtar i inteligjencës që shërbeu në Task Forcën për Fenomenet Ajrore të Paidentifikuara i ka thënë Kongresit dhe Inspektorit të Përgjithshëm të Komunitetit të Inteligjencës (ICIG) se qeveria amerikane ka "avionë të paprekur dhe pjesërisht të paprekur me origjinë jo njerëzore". Zyrtari 36-vjeçar David Charles Grush, një veteran i luftës, foli për zbulimet e tij në intervistë nga The Debrief.

Objektet fluturuese të paidentifikuara (UFO) prej kohësh kanë ngritur dyshime për vizitat jashtëtokësore në Tokë. Ndërsa qeveritë mbeten kryesisht të heshtura ndaj këtyre zhvillimeve, krijimi i Zyrës së Hetimit të Anomalive në të gjithë Domenin e Departamentit të Mbrojtjes të SHBA-së ka ofruar njëfarë shprese për njëfarë transparence në informacionin që shpërndahet.

Një ish-zyrtar i inteligjencës pretendon se SHBA-të kanë gjetur një anije të paprekur me origjinë të panjohur

Raporti i publikuar thotë se Zyra ka analizuar qindra raporte të takimeve me UFO-t, por nuk gjeti asnjë provë të jetës jashtëtokësore mes tyre. Një zbulim nga një anëtar i ekipit që punoi në këtë analizë i shtoi një kthesë të re historisë. David Grush shërbeu si oficer luftarak në Afganistan dhe është veteran i Agjencisë Kombëtare të Inteligjencës Gjeohapësinore (NGA) dhe Zyrës Kombëtare të Zbulimit (NRO), sipas The Debrief.

Hrush ishte përfaqësuesi i NRO-së në Grupin e Punës për Fenomenet Ajrore të Paidentifikuara në 2019-2021 dhe shërbeu si Bashkëdrejtor i Analizës së UFO-ve të NGA në 2021-22. Pra, ndryshe nga teoricienët e konspiracionit që shqetësohen për të parë objekte të çuditshme, Hrush kishte akses në informacione të klasifikuara dhe mori pjesë në analizën që u përpoq të shpjegonte raportet e UFO-ve.

Hrush thotë se për dekada qeveria amerikane, aleatët e saj dhe kontraktorët e mbrojtjes kanë mbledhur fragmente të pjesshme, si dhe avionë të paprekur. Analiza e këtyre fragmenteve ka treguar se ato janë me origjinë ekzotike, që do të thotë se përfshihet inteligjenca jo njerëzore.

Hrush deklaroi gjithashtu se pretendimet e tij bazohen në morfologjinë e pajisjeve dhe analizën e materialeve nga të cilat janë bërë, të cilat treguan një strukturë unike atomike dhe nënshkrim radiologjik. Hrush shtoi gjithashtu se informacioni ishte fshehur në mënyrë të paligjshme nga Kongresi dhe se ai u përball me hakmarrje për zbulimin e tij.

Oficerë të tjerë të inteligjencës, aktivë dhe pensionistë, gjithashtu mbështetën pretendimet e Hrush. Jonathan Grey, i cili tani shërben në Qendrën Kombëtare të Inteligjencës Ajrore dhe Hapësinore (NASIC), ku ai gjithashtu analizon UAV-të, konfirmoi zbulimet e Hrush.

Duke folur për The Debrief, Grey shtoi se kërkimi për “materiale ekzotike” nuk kufizohet vetëm në SHBA, por është një fenomen global që nuk ka zgjidhje. “Fenomeni i inteligjencës çnjerëzore është real. Nuk jemi vetëm”, tha ai.

Artikulli, megjithatë, nuk zbulon se ku mbahen këto automjete të dëmtuara ose të paprekura. As Hrush nuk pretendoi se kishte parë personalisht ndonjë prej tyre.

Në një deklaratë për The Guardian, NASA mohoi se kishte gjetur ndonjë provë të jetës jashtëtokësore dhe se ndonjë UFO ishte me origjinë jashtëtokësore.

Lexoni gjithashtu:

Artikuj të tjerë
Regjistrohu
Njoftoni për
mysafir

7 Comments
Më të rejat
Më të vjetrit Më popullorja
Shqyrtime të ngulitura
Shiko të gjitha komentet
Taras Shopa
Taras Shopa
3 muaj më parë

Por nëse një nxënës e derdhte atë në Discord, atëherë ne mund të mendonim për të.

tronditëse
tronditëse
3 muaj më parë

e bukur

sherebelë e vjetër e trashë
sherebelë e vjetër e trashë
3 muaj më parë

Ne kemi nevojë për atë. Përfundoje dhe dërgoje me postë të re, ne do ta zgjidhim më vonë.

Zoti Borsch
Zoti Borsch
3 muaj më parë

Gjatë 10 viteve të fundit, ka pasur shumë "ish skautë". Njëra tregon për UFO-t, e dyta për daçën e Eisenhower-it në Mars, e treta për faktin se SHBA tashmë po kolonizon fshehurazi një galaktikë tjetër.

manastiri i parë privat (në mërgim)
manastiri i parë privat (në mërgim)
3 muaj më parë
Përgjigju  Zoti Borsch

dhe a ka prova që ata nuk po kolonizojnë, dhe nuk ka asnjë vilë në Mars?

Zoti Borsch
Zoti Borsch
3 muaj më parë

Lërini të kolonizojnë, nuk më intereson

MaxterMontana
MaxterMontana
3 muaj më parë
Përgjigju  Zoti Borsch

Disa më shumë - për faktin se Ukraina është një pidhi

Regjistrohu për përditësime
Popullore tani