Root Nationlajmlajme ITApple po mbyll shërbimin e tij My Photo Stream më 26 korrik

Apple po mbyll shërbimin e tij My Photo Stream më 26 korrik

-

Apple po mbyll shërbimin e tij My Photo Stream më 26 korrik 2023, një shërbim falas që ngarkon imazhe nga 30 ditët e fundit (deri në 1) në iCloud, duke i bërë ato të disponueshme në iPhone, iPad, iPod touch, Mac dhe PC. Ai u lançua së bashku me iCloud në 000 dhe është zëvendësuar kryesisht nga shërbimi iCloud Photos.

My Photo Stream ishte një mënyrë e përshtatshme për të ndarë fotot me miqtë dhe familjen, por kishte disa kufizime. Për shembull, ruante fotografi vetëm për 30 ditë dhe nuk mbështeti foto me rezolucion të lartë. Ky degradim i cilësisë është një nga arsyet pse Apple braktisi këtë shërbim dhe kaloi në iCloud Photos në 2015.

Rrjedha ime Foto

iCloud Photos është alternativa më e mirë jo vetëm për shkak të thjeshtësisë së saj, por edhe sepse ruan foto dhe video me cilësi të lartë në rezolucion të plotë. E vetmja pengesë e mundshme e kësaj veçorie është disponueshmëria e hapësirës ruajtëse iCloud. Por gjithmonë mund të abonoheni në iCloud+ nëse keni nevojë për më shumë hapësirë.

Nëse përdorni My Photo Stream, do të duhet të kaloni te iCloud Photos deri më 26 korrik 2023. Imazhet tuaja do të ruhen në iCloud si zakonisht për 30 ditë derisa shërbimi të mbyllet. Sepse të gjitha imazhet në My Photo Stream ruhen në formatin e tyre origjinal në të paktën një pajisje Apple, nuk ka rrezik të humbni fotot gjatë shkëputjes. Apple këshillon përdoruesit që dëshirojnë t'i ruajnë imazhet e tyre në një pajisje specifike që t'i ruajnë ato në Photo Library në atë pajisje deri më 26 korrik.

Apple tregoi se si të ruani fotot që janë në transmetimin aktual të fotografive ime:

Në telefonin tuaj, iPad ose iPod Touch

  • Hapni aplikacionin Photos dhe prekni Albums
  • Prekni Transmetimi im i fotove > Zgjidh
  • Prekni fotot që dëshironi të ruani, më pas prekni Share > Ruaj imazhin.

Në një kompjuter Mac

  • Hapni aplikacionin Photos, më pas hapni albumin My Photo Stream
  • Zgjidhni fotot që dëshironi të ruani, por nuk janë ende në bibliotekën tuaj të fotografive
  • Tërhiqni ato nga albumi My Photo Stream në bibliotekën e mediave.

Lexoni gjithashtu:

Burimigizchina
Artikuj të tjerë
Regjistrohu
Njoftoni për
mysafir

0 Comments
Shqyrtime të ngulitura
Shiko të gjitha komentet
Regjistrohu për përditësime
Popullore tani