Root Nationlajmlajme ITApple Watch Ultra 2 mund të ketë një ekran të madh microLED

Apple Watch Ultra 2 mund të ketë një ekran të madh microLED

-

Nëse keni menduar se ekrani i orës inteligjente Apple Shikoni Ultra me një diagonale prej 1,92" duket e madhe, prodhuesi ka ende diçka për t'ju befasuar. Në fund të fundit, sipas rrjedhjes së fundit, pasardhësi Apple Watch Ultra mund të ketë një ekran edhe më të madh.

Burimet tregojnë se në vitin 2024 kompania do të lëshojë një version të ri Apple Shikoni Ultra me një ekran 2,1 inç! Thuhet gjithashtu se pasardhësi do të përdorë një ekran microLED, jo OLED. Ky ndryshim potencialisht do ta bëjë ekranin më të ndritshëm, të aftë për të shfaqur ngjyra më të pasura dhe më të lehtë për t'u lexuar nga një kënd, krahasuar me ekranin aktual OLED.

Apple Shikoni Ultra

Sipas një raporti të fundit nga insajderi autoritar Mark Gurman, i cili përmend përdorimin e teknologjisë microLED, do të krijojë gjithashtu përshtypjen se të dhënat në ekran janë vizatuar në majë të xhamit. Sa i përket rritjes së madhësisë, kalimi nga 1,92″ në 2,1″ mund të mos duket aq dramatik, por në krahasim - Apple Shikoni 8 ka vetëm një ekran 1,69 inç dhe tashmë mund të duket i madh nëse lëvizni nga një model i vjetër me një diagonale më të vogël. Prandaj, rritja e mëtejshme në madhësi do të jetë patjetër e dukshme.

Sigurisht, kjo nuk është domosdoshmërisht një gjë e keqe, pasi ekrani Ultra mund të konsiderohet kulmi i modelit dhe madhësia e tij e madhe e bën të lehtë ndërveprimin me të dhe shikimin mirë të detajeve të vogla. Dhe një ekran më i madh në modelin e ardhshëm mund të duket vërtet i mundshëm. Siç u përmend më lart, thashethemet për përdorimin e mikroLED-ve janë shfaqur në burime të tjera, dhe analisti Jeff Pu kohët e fundit bëri të njëjtin supozim.

Apple Shikoni Ultra

Një pyetje është saktësisht se cilit përditësim i referohen këto thashetheme - Apple Shikoni Ultra 2 apo Watch Ultra 3? Versioni i parë u shfaq shtatorin e kaluar, kështu që shtatori 2023 duket si një datë e qartë për lançimin e pasuesit. Modele standarde Apple Shikojnë lansohen çdo vit në shtator, por ora e re inteligjente do të jetë më tepër fillimi i një linje të re, kështu që nuk është fakt që prodhuesi do të shkojë në të njëjtën mënyrë me të.

Në të njëjtën kohë, ka arsye për të besuar se ne mund të mos shohim Apple Shiko Ultra 2 deri në 2024. Së pari, përmendet në burime dhe së dyti, atëherë do të kishim dëgjuar diçka për to. Përveç kësaj, sundimtari Apple Watch SE nuk është vjetor: versioni i dytë u shfaq vetëm dy vjet më vonë model origjinal, kështu që kompania mund të zgjedhë këtë strategji (dhe rishikimin e modelit të parë nga Dmitry Koval ju mund të shikoni nga lidhja).

Apple Shikoni SE

Për më tepër, modeli i parë tashmë kishte një çmim të madh, dhe prodhuesi duhet të shtojë disa përditësime domethënëse për të justifikuar disi ekzistencën e tij, gjë që, natyrisht, kërkon kohë.

Gjithashtu interesante:

Burimiteknik

Artikuj të tjerë

Regjistrohu
Njoftoni për
mysafir

0 Comments
Shqyrtime të ngulitura
Shiko të gjitha komentet

Regjistrohu për përditësime

Popullore tani