Root Nationlajmlajme ITApple lançoi versionin ukrainas të faqes zyrtare të internetit

Apple lançoi versionin ukrainas të faqes zyrtare të internetit

-

Tifozët ukrainas Apple e priti këtë ngjarje për shumë vite dhe kështu ndodhi: u hap faqja zyrtare apple.com/ua!

Aktualisht, përmbajtja e faqeve në shumicën e rasteve mbetet në anglisht, por menyja e faqes dhe disa mesazhe tregojnë se kompania i ka kushtuar vëmendje të vërtetë tregut ukrainas.

Apple Uebfaqja e Ukrainës

Lidhur me planet e kompanisë në lidhje me hapjen e dyqaneve zyrtare apo disponueshmërinë e aplikacionit zyrtar Apple Dyqani, aktualisht nuk ka asnjë informacion. Vetë aplikacioni nuk ka një ndërfaqe në gjuhën ukrainase, dhe përdoruesi, si më parë, përballet me një paralajmërim për mungesën e tij në rajon.

Apple Pamja e ekranit të dyqanit

Lexoni gjithashtu:

Artikuj të tjerë
Regjistrohu
Njoftoni për
mysafir

2 Comments
Më të rejat
Më të vjetrit Më popullorja
Shqyrtime të ngulitura
Shiko të gjitha komentet
Nazari
Nazari
4 muaj më parë

Lidhur me planet e kompanisë në lidhje me hapjen e dyqaneve zyrtare apo disponueshmërinë e aplikacionit zyrtar Apple Dyqani, aktualisht nuk ka asnjë informacion. Vetë aplikacioni nuk ka një ndërfaqe në gjuhën ukrainase, dhe përdoruesi, si më parë, përshëndetet me një paralajmërim për mungesën e disponueshmërisë në rajon., dhe kjo është arsyeja pse është dhe për fat të keq nuk do të ndryshojë kurrë, kjo është e gjitha Apple Dyqani në Ukrainë nuk duhet të vizitohet kurrë, ky është mendimi im subjektiv!

Vladyslav Surkov
Admin
Vladyslav Surkov
4 muaj më parë
Përgjigju  Nazari

Unë mendoj se kur Ukraina të bashkohet me Bashkimin Evropian, ajo do të hapet Apple Store.

Regjistrohu për përditësime
Popullore tani