Oukitel WP21 Ultra
realme 10 4 G
Root Nationlajmlajme ITApple do të lançojë karaoke-në e vet Music Sing tashmë këtë muaj

Apple do të lançojë karaoke-në e vet Music Sing tashmë këtë muaj

-

Bëhuni gati për të çuar përvojën tuaj muzikore në një nivel krejtësisht të ri Apple. Kompania Apple lançoi një shërbim transmetimi për herë të parë Apple muzika 30 qershor 2015. Kështu që, Apple Muzika është 7 vjeç. Gjatë këtyre shtatë viteve, kompania Apple ka bërë aq shumë me shërbimin e tij të transmetimit në internet saqë është paguar me të vërtetë. Apple Muzika është vendosur si një nga shërbimet kryesore të transmetimit të muzikës në botë. Ajo gjithashtu ka gjeneruar të ardhura të konsiderueshme për kompaninë, artistët dhe industrinë e muzikës në tërësi.

Apple duke punuar gjithmonë në krijimin e një shërbimi transmetimi Apple Muzika është edhe më e mirë. Një shembull i përmirësimeve të tilla është një deklaratë e fundit nga prodhuesi i iPhone, ku njoftoi planet për të lançuar një shtesë të re në shërbimin e saj të muzikës streaming. Ky shërbim i ri u emërua Apple Muzikë Këndoni.

Apple Muzikë Këndoni

Nisja e shërbimit do të bëhet në fund të dhjetorit 2022. Apple deklaroi se ky shërbim i ri nuk do të kufizohet në një rajon të caktuar. Kjo do të thotë se pavarësisht se ku jeni, Apple Music Sing do të jetë gjithashtu i disponueshëm për ju. iPhone, iPad dhe përdorues të rinj Apple TV 4K do të jetë në gjendje të shijojë Apple Muzikë Këndoni deri në fund të vitit.

Apple Music Sing do të jetë shumë e thjeshtë dhe e qartë, pasi zgjeron mundësitë e punës me tekstin e këngës. Kjo do t'ju ndihmojë të akordoni vokalin e këngës në mënyrë që të mund të këndoni së bashku me artistin. Ju gjithashtu mund ta fikni plotësisht zërin për të testuar aftësitë tuaja të të kënduarit duke përdorur vetëm pjesë instrumentale.

Apple Muzikë Këndoni

Duke përdorur Apple Music Sing mund të animojë vokalin tuaj, pavarësisht nga vokali kryesor me tekstet e shfaqura në kohë reale. Ekziston gjithashtu mundësia që një mik i familjes të këndojë një duet me melodinë tuaj për ta bërë atë edhe më argëtues.

Të fillosh Apple publikon mbi 50 lista speciale për luajtje që do të përmbajnë të gjitha këngët epike, duetet, koret dhe himnet që janë të njohura për shumë njerëz në mbarë botën. Sigurisht, Apple optimizon të gjitha këngët në listat e luajtjes për këtë veçori të re karaoke.

Ju mund ta ndihmoni Ukrainën të luftojë kundër pushtuesve rusë. Mënyra më e mirë për ta bërë këtë është të dhuroni fonde për Forcat e Armatosura të Ukrainës përmes Savelife ose përmes faqes zyrtare NBU.

Gjithashtu interesante:

Burimigizchina

Artikuj të tjerë

Regjistrohu
Njoftoni për
mysafir

0 Comments
Shqyrtime të ngulitura
Shiko të gjitha komentet

Regjistrohu për përditësime

Popullore tani