Root Nationlajmlajme IThesht! publikon fansat e rinj Light Wings White ARGB

hesht! publikon fansat e rinj Light Wings White ARGB

-

Prodhuesi gjerman i komponentëve premium PC ji i qetë! zgjeron gamën e tifozëve Light Wings me modelet Light Wings White. Seria me shumë çmime plotësohet nga opsionet e fansave në të bardhë.

Ventilatorët Light Wings White janë shumë efikas, të qetë dhe shfaqin ndriçim tërheqës rrethor ARGB përpara dhe mbrapa. Ato do të shiten si grup në katër versione të ndryshme: 120 mm, 120 mm (me shpejtësi të lartë), 140 mm dhe 140 mm (me shpejtësi të lartë).

hesht! Krahët e Lehta të Bardhë

Përdoruesit që duan të krijojnë një sistem krejt të bardhë kanë një mundësi të shkëlqyer për ta bërë këtë me Light Wings White: ventilatori, mbështjellësi i kabllove dhe lidhësi i energjisë janë gjithashtu të bardhë me një logo delikate të zezë në sfond gri. Ashtu si me modelet e zeza, unaza e ndriçimit Light Wings White ka deri në 20 LED të adresueshme individualisht me një difuzor për të ndriçuar si pjesën e përparme ashtu edhe pjesën e pasme të ventilatorit. Kjo bëri të mundur marrjen e një intensiteti uniform të ndriçimit dhe efektet interesante të ndriçimit.

Light Wing White vjen ekskluzivisht me tre tifozë dhe një qendër ARGB të bardhë si bora, e cila ju lejon të sinkronizoni deri në gjashtë pajisje me ndriçimin ARGB. Përveç kësaj, tifozët mund të lidhen me motherboard me një lidhës ARGB 5V dhe të kontrollohen nga softueri i motherboard.

hesht! Krahët e Lehta të Bardhë

Tifozët Light Wings White do të jenë të disponueshëm në katër variante. Modelet me PWM (PWM), të cilat janë të pajisura me 7 tehe me një shpejtësi rrotullimi deri në 1.700 rpm (për tifozët 120 mm) dhe 1.500 rpm (për tifozët 140 mm), janë ideale si mbyllje për shkak të nivelit të ulët të zhurmës. Modelet me shpejtësi të lartë PWM me 9 tehe dhe një shpejtësi rrotullimi deri në 2.500 rpm (për tifozët 120 mm) dhe 2.200 rpm (për tifozët 140 mm) janë optimale për radiatorët e sistemeve të ftohjes së lëngshme ose të ajrit.

Korniza e trashë dhe shtytësi i përshtatur me tehe më të shkurtra dhe kënde të optimizuara të hapit ofrojnë një ekuilibër midis nivelit të zhurmës dhe performancës për të dy modelet. Një tufë me cilësi të lartë dhe të besueshme me një fije vidhe garanton funksionim afatgjatë dhe pa probleme me një afat të deklaruar deri në 60 orë funksionimi. Të gjithë tifozët Light Wings lidhen me lidhësin PWM dhe kjo lejon kontrollin inteligjent të shpejtësisë së rrotullimit të tyre direkt përmes motherboard.

Set të jetë i qetë! Light Wings White do të shfaqet në tregjet evropiane nga 11 prilli.

Lexoni gjithashtu:

Artikuj të tjerë
Regjistrohu
Njoftoni për
mysafir

0 Comments
Shqyrtime të ngulitura
Shiko të gjitha komentet
Regjistrohu për përditësime
Popullore tani