Root Nationlajmlajme ITCall of Duty: Modern Warfare 2 nuk e shtoi flamurin e Ukrainës

Call of Duty: Modern Warfare 2 nuk e shtoi flamurin e Ukrainës

-

Lojtarë ukrainas i zhgënjyer veprimet e Activision në sezonin e tretë të Call of Duty: Modern Warfare 2. Edhe pse flamujt e shumë vendeve janë shtuar, Ukraina nuk është në mesin e tyre. Në vend të kësaj, zhvilluesit përfshinë flamujt e Kinës dhe Rusisë. Kjo është fyese për komunitetin ukrainas, i cili prej shumë vitesh pret të shohë vendin e tij të përfaqësuar në lojë. Lojtarët shprehin zhgënjimin e tyre në Activision për mungesën e një flamuri ukrainas dhe përzgjedhjen e gabuar të flamujve të Kinës dhe Rusisë.

Call Of Duty flamuj

Problemi nuk është as që nuk ka flamur të Ukrainës, por se në vend të tij është shtuar flamuri i Kinës dhe Rusisë. Aktualisht, komuniteti ukrainas në Twitter po përpiqet të arrijë Activision dhe të pyesë pse po ndodh kjo.

Lexoni gjithashtu:

BurimiTwitter
Artikuj të tjerë
Regjistrohu
Njoftoni për
mysafir

2 Comments
Më të rejat
Më të vjetrit Më popullorja
Shqyrtime të ngulitura
Shiko të gjitha komentet
Brumbulli
Brumbulli
3 muaj më parë

Do të ketë një kundërsulm - do të ketë një flamur. Të gjithë i respektojnë heronjtë. Por heronjtë nuk janë ata që kanë gjysmë viti që luftojnë për një kundërsulm, por në fakt - shish!

VK "KRONUS" E errët
VK "KRONUS" E errët
3 muaj më parë
Përgjigju  Brumbulli

Ne presim Bubu (emrin e tij të vërtetë për të mos i trembur) në "Ushtrinë e ofensivës" ose në "Ushtrinë e Hakmarrjes", i cili ka 1.5 vjet që punon në vend, por në realitet është një shish Tamam për një kompani dimërore

Regjistrohu për përditësime
Popullore tani