Root Nationlajmlajme ITDuolingo krijon një aplikacion për të mësuar muzikë

Duolingo krijon një aplikacion për të mësuar muzikë

-

Ju ndoshta e njihni Duolingo si aplikacionin e përdorur kur dëshironi të mësoni një gjuhë të re, ose të paktën të njiheni me gjuhën lokale të një vendi që po vizitoni. Megjithatë, me kalimin e viteve, kompania e ka zgjeruar fushëveprimin e saj dhe tani duket se shpreson të bëhet ai që njerëzit i drejtohen kur duan të mësojnë për muzikën. Sipas njoftimit të punës, Duolingo ka një ekip të vogël që aktualisht punon në një aplikacion për mësimin e muzikës.

DuolingoKonkursi i referohet një “eksperti në edukimin muzikor i cili ndërthur njohuritë teorike nga kërkimet shkencore përkatëse në fushën e arsimit dhe përvojën praktike të mësimdhënies”. Ata që marrin vendin e punës do të jenë përgjegjës për të siguruar që aplikacioni të jetë "i bazuar mirë në shkencën e të mësuarit".

Ata duhet t'i kthejnë "gjetjet e kërkimit në ide konkrete" që mund të përdoren për "të mësuarit duke bërë", gjë për të cilën është i famshëm Duolingo. Ata gjithashtu duhet të marrin drejtimin në zhvillimin e kurrikulës, që do të thotë se aplikacioni është ende në fazat e tij të hershme.

Duolingo

Kur të mbërrijë aplikacioni muzikor i Duolingo, ai do t'i bashkohet listës në rritje të aplikacioneve edukative të kompanisë, e cila përfshin aplikacionin ABC, i cili i mëson fëmijët të lexojnë dhe të shkruajnë. Kompania gjithashtu ka një aplikacion English Një test i certifikimit të gjuhës dhe aplikacion matematike që përdor animacione shumëngjyrëshe dhe ushtrime ndërvepruese për të ndihmuar njerëzit të mësojnë shumëzimin, ndarjen, thyesat, gjeometrinë dhe matjen.

Siç vërehet nga TechCrunch, kompania ka të ngjarë të diversifikojë aktivitetet e saj për të siguruar mbijetesën e saj dhe rritjen e të ardhurave në të ardhmen. Dhe plani i saj duket se ka funksionuar deri tani. Në raportin e fitimeve të tremujorit të katërt. Në vitin 2022, Duolingo tregoi një rritje prej 67% të abonentëve me pagesë krahasuar me një vit më parë.

Lexoni gjithashtu:

Burimiengadget

Artikuj të tjerë

Regjistrohu
Njoftoni për
mysafir

1 Koment
Më të rejat
Më të vjetrit Më popullorja
Shqyrtime të ngulitura
Shiko të gjitha komentet
Tetyana
Tetyana
2 muaj më parë

Дуолінго досі використовує фрази – росія красива країна, росія не маленька країна, я живу в москві, мій тато з беларусі і все таке інше. Чи москалі засновники чи вони живуть не на часі?

Regjistrohu për përditësime

Popullore tani