Root Nationlajmlajme ITDega e parë e Nova Post u hap në Pragë

Dega e parë e Nova Post u hap në Pragë

-

Tani e tutje, ukrainasit në Republikën Çeke mund të dërgojnë lehtësisht gjërat në Ukrainë dhe të marrin shpejt parcelat, dokumentet dhe madje edhe ngarkesat nga të afërmit e tyre. Dega e parë e Nova Post u hap në Pragë në Pod Višňovkou 1664/29 dhe do të pranojë dokumente, paketa dhe ngarkesa që peshojnë deri në 1000 kg për dërgim dhe marrje çdo ditë.

Republika Çeke u bë vendi i katërt i Bashkimit Evropian ku u shfaqën degët postim i ri. Para kesaj
kompania hapi degë në Poloni, Lituani dhe Moldavi.

Dega e parë e Nova Post u hap në Pragë

"Ne do të dorëzojmë çdo mall nga e gjithë bota në Republikën Çeke në kohën më të shkurtër të mundshme, si dhe do të lehtësojmë hyrjen e kompanive çeke në tregun e konsumit ukrainas, ku më shumë se 30 milionë klientë i presin", tha bashkëpronar i grupit të shoqërive Postim i ri Vyacheslav Klymov. “Tashmë këtë vit, ne do të hapim degë shtesë të Nova Post në Pragë dhe Brno dhe do të investojmë 3 milionë korona çeke në zhvillimin e kompanisë në Republikën Çeke”.

Z. Vitaly Usatiy, i Ngarkuari me Punë i Ukrainës në Republikën Çeke, ishte i ftuari i nderit në hapje - ai ishte i pari që dërgoi një kartolinë përshëndetëse në Ukrainë. “Që nga 24 shkurti 2022, jemi dëshmitarë të ngjarjeve që i perceptojmë si krizën më të madhe në historinë e Evropës në shekullin e XNUMX-të. Pushtimi shkaktoi fenomene të jashtëzakonshme ekonomike dhe pavarësisht sfidave të përditshme, biznesi ukrainas tregon përshtatshmëri, stabilitet dhe paprekshmëri të madhe, - vë në dukje z. Vitaly Usatiy. - Një shembull i një biznesi të suksesshëm privat - Postim i ri. Kompania vazhdon të dërgojë si në rajonet e de-pushtuara të Ukrainës ashtu edhe në vijën e frontit, si dhe jashtë vendit."

Dega e parë e Nova Post u hap në Pragë

Ai shprehu besimin se puna profesionale e specialistëve të New Post do të kontribuojë në vendosjen e bashkëpunimit midis kompanive ukrainase dhe çeke dhe tërheqjen e investimeve për rindërtimin e Ukrainës sa më shpejt të jetë e mundur. “Zgjerimi i gjeografisë së aktiviteteve të New Post në vendet evropiane ka konfirmuar konkurrencën e biznesit vendas në ofrimin e shërbimeve cilësore në nivel të standardeve botërore”, shtoi z.Vitaly Usatiy.

Dega do të punojë çdo ditë, kurse koha e dorëzimit të parcelave do të jetë nga 5 ditë pune. Kostoja e dërgesës nga Ukraina në Republikën Çeke:

  • dokumente - 250 UAH
  • parcela deri në 2 kg - 400 UAH
  • parcela deri në 10 kg - 600 UAH
  • parcela deri në 30 kg - 1200 UAH
  • ngarkesa nga 31 kg në 1000 kg - 40 UAH për 1 kg peshë.

Më shumë informacion rreth tarifave, llogaritjeve, kushteve dhe artikujve të ndaluar për dërgim do të gjeni në nga kjo lidhje.

Lexoni gjithashtu:

Artikuj të tjerë
Regjistrohu
Njoftoni për
mysafir

7 Comments
Më të rejat
Më të vjetrit Më popullorja
Shqyrtime të ngulitura
Shiko të gjitha komentet
Rosťa vllahe
Rosťa vllahe
3 muaj më parë

Kjo është hnus, ndoshta ukáčka nga vendi ynë do të largohen së shpejti, ata janë ende vetëm të dehur, řvou, povyšují se a jsú brazí, vetëm ciganë të bardhë nga Evropa Lindore.

Lukáš Vaněk
Lukáš Vaněk
3 muaj më parë
Përgjigju  Rosťa vllahe

Ukrajinci nuk e bën dot për jetën tënde të ngatërruar

Root Nation
Root Nation
3 muaj më parë
Përgjigju  Rosťa vllahe

Ne dëshirojmë të kërkojmë falje nëse po flasim për Ukrajince. Nëse vërtet keni pasur ndonjë incident me Ukrajincin. Në Republikën Çeke, ata nuk duhet të shfaqen fare deri më tani. Ukrainasit më të mirë janë tani në front, duke mbrojtur Ukrainën dhe Evropën nga fashizmi terrorist rus. 

Jetë e qetë
Jetë e qetë
3 muaj më parë
Përgjigju  Root Nation

Je jich tu stille plno! Një chovat se vërtetë neumí.

Vladyslav Surkov
Admin
Vladyslav Surkov
3 muaj më parë
Përgjigju  Jetë e qetë

Dërgoje larg. Ata nuk duhet të jenë aty, veçanërisht nëse nuk dinë si të sillen. Sipas ligjit, ju mund të keni refugjatë - gra, fëmijë, baballarë me shumë fëmijë dhe ekspertë dhe diplomatë pritës. Të gjithë të tjerët do të kthehen në Ukrainë.

Krusty KrustWlad
Krusty KrustWlad
3 muaj më parë

A do të jenë gjithashtu të disponueshme për blerje pullat tuaja?

Root Nation
Root Nation
3 muaj më parë
Përgjigju  Krusty KrustWlad

Jo, kjo nuk është Ukrposhta (që është postë klasike).
Ky është operatori më i madh ukrainas i dërgesave të shpejta të parcelave, i cili ka degë në të gjithë vendin dhe dërgesa korrierësh, gjithashtu punon globalisht me dërgesat ndërkombëtare dhe dërgon nga dyqanet online.

Regjistrohu për përditësime
Popullore tani