Root Nationlajmlajme ITTranzicioni Fitbit në llogarinë Google ka një datë fillimi

Tranzicioni Fitbit në llogarinë Google ka një datë fillimi

-

E dinim që kjo do të ndodhte për një kohë të gjatë, por tani Google emëroi datën kur do të fillojë transferimin e përdoruesve Fitbit në llogaritë e Google. Më 6 qershor, gjigandi i teknologjisë do të prezantojë mundësinë për përdoruesit e Fitbit që të hyjnë në llogaritë e tyre me kredencialet e Google. Duke njoftuar ndryshimet e ardhshme pas blerjes prej 2,1 miliardë dollarësh të prodhuesit, kompania tha se pasi të zbatohet mbështetja për identifikimin, përdoruesit do të jenë në gjendje të transferojnë pajisjen e tyre Fitbit në llogarinë e tyre Google. Përdoruesit do të kenë mundësinë të personalizojnë të dhënat e tyre gjatë transferimit dhe do të jenë në gjendje të menaxhojnë informacionin e tyre si nga aplikacioni Fitbit ashtu edhe nga faqja e cilësimeve të Google.

Tranzicioni Fitbit në llogarinë Google ka një datë fillimi

Për momentin, hyrja në Fitbit përmes Google është vetëm një opsion, por së shpejti përdoruesit nuk do të kenë zgjidhje. Kompania planifikon të kërkojë përdorimin e një hyrje në Google për t'u regjistruar për një llogari të re Fitbit dhe për të aktivizuar pajisje të reja fitnesi dhe orë inteligjente diku këtë vit. Dhe deri në vitin 2025, ajo do të ndalojë plotësisht mbështetjen e llogarive Fitbit. Ata që planifikojnë të qëndrojnë me një llogari Fitbit thjesht do të duhet të durojnë lidhjen e pajisjeve të tyre me një llogari Google.

Gjigandi i teknologjisë e promovon integrimin si një mënyrë të lehtë për përdoruesit për të "menaxhuar të gjitha aplikacionet e lidhura dhe pajisjet e lidhura". Por ai e di se disa njerëz do të shqetësohen për privatësinë e informacionit të tyre, ndaj më parë tha se nuk do të përdorë të dhëna për shëndetin dhe mirëqenien e përdoruesve të Fitbit për Google Ads.

Lexoni gjithashtu:

BurimiEngadget
Artikuj të tjerë
Regjistrohu
Njoftoni për
mysafir

0 Comments
Shqyrtime të ngulitura
Shiko të gjitha komentet
Regjistrohu për përditësime
Popullore tani