Root Nationlajmlajme ITGarmin po punon për gjeneratën e ardhshme të orës inteligjente Instinct 2 Solar

Garmin po punon për gjeneratën e ardhshme të orës inteligjente Instinct 2 Solar

-

Adhuruesit e zakonshëm të orëve inteligjente ndoshta nuk janë shumë të njohur me të Garmin Instinct 2 Solar, por fansat e vërtetë të teknologjisë së besueshme duhet patjetër të kenë dëgjuar për to. Ky model, megjithë ekranin MIP monokrom dhe për këtë arsye disi arkaik, është fjalë për fjalë i mbushur me shumë funksione inteligjente të dobishme.

Orë e zgjuar Garmin Instinct 2 Solar, e cila u shfaq në tregun ukrainas vitin e kaluar, ka shumë më tepër aftësi sesa thjesht biometrike dhe njoftime. Instinct 2 Solar me energji diellore ka NFC për pagesa pa kontakt, një sërë veçorish sportive dhe gjurmues të shumtë të shëndetit, të gjitha në një trup të fortë, të mbrojtur dhe mjaft të madh. Kjo e bën atë një nga orët inteligjente më të mira në treg.

Garmin Instinct 2 Solar

Prandaj, nuk është për t'u habitur që shumë përdorues i konsiderojnë këto pajisje jo vetëm për sport, por edhe për përdorim të përditshëm. Dhe ata ndoshta do të jenë të lumtur të dëgjojnë se disa dosje të FCC të raportuara nga Titujt e Android sugjerojnë se një orë e re, e përmirësuar Instinct Solar është në punë. Dhe, me sa duket, do të ketë një trup mjaft të madh.

Garmin

FCC - Komisioni Federal i Komunikimeve - zakonisht zbulon shumë pak informacion rreth produkteve të ardhshme. Kjo nuk është vetëm për shkak të marrëveshjeve të konfidencialitetit, por edhe sepse teston funksione shumë specifike për certifikimin e produktit.

Por nga ky listim tashmë mund të mësoni diçka interesante, përkatësisht madhësinë e orës. Pajisja e testuar ka numrin serik A04600 dhe dokumentet e bashkangjitura tregojnë se diametri i kutisë së orës është 57 mm. Për referencë, diametri i modeleve të gjeneratës së mëparshme me dhe pa bateri diellore është 45 mm. Ora inteligjente më e madhe në seri Galaxy Watch 5 Pro gjithashtu ka një madhësi prej 45 mm, dhe në Apple Shikoni Ultra diametri 49 mm. Modeli tjetër, top-modeli Garmin Fenix ​​7X me një bateri solare ka një diametër prej 51 mm.

Garmin Fenix ​​7X

Asgjë nuk mund të thuhet ende për përmbajtjen e orës inteligjente, dhe ka ende pyetje në lidhje me parametrat (për shembull, personi i brendshëm nuk është i sigurt se do të jetë saktësisht 57 mm, megjithëse është i sigurt se ora do të jetë më e madhe se paraardhësit e saj ). Por nëse madhësia është edhe përafërsisht kjo, atëherë do të ketë shumë pak konkurrentë në këtë vend. Dhe me rekordin e Garmin-it, do të prisni që ai të jetë po aq i pasur me karakteristika.

Lexoni gjithashtu:

Artikuj të tjerë

Regjistrohu
Njoftoni për
mysafir

0 Comments
Shqyrtime të ngulitura
Shiko të gjitha komentet

Regjistrohu për përditësime

Popullore tani