Root Nationlajmlajme ITGeIL prodhon memorien e parë DDR5 në botë me ftohje aktive

GeIL prodhon memorien e parë DDR5 në botë me ftohje aktive

-

GeIL – Golden Emperor International Ltd. — një nga prodhuesit kryesorë në botë të komponentëve dhe pajisjeve periferike për PC njoftoi lançimin e kompleteve të tij të memories së lojërave EVO V DDR5 RGB Hardcore me module me frekuencë të lartë në diapazonin e frekuencave nga 4800 MHz në 6600 MHz, të cilat janë të disponueshme në komplete të mëdha nga 32 GB deri në 64 GB. Dizajni unik përmban ftohje aktive dhe efekte emocionuese të ndriçimit RGB dhe disponohet në gri titan ose të bardhë akulli.

GeIL EVO V DDR5 RGB Hardcore

GeIL ka zhvilluar një zgjidhje revolucionare për ftohjen e moduleve EVO V, e cila kombinon një shirit drite mahnitëse RGB dhe dy tifozë mikro ftohës në një mburojë të vetme të nxehtësisë prej alumini të derdhur. Më e rëndësishmja, lartësia fizike e ftohësit e lejon atë të jetë në përputhje me shumicën e ftohësve të CPU-së në treg pa ndonjë ndërhyrje mekanike. Dy tifozë ftohës janë të vendosur në këndin e sipërm djathtas dhe të majtë të mburojës së nxehtësisë dhe sigurojnë rrjedhje shtesë të ajrit, duke i mbajtur modulet të funksionojnë në intervalin ideal të temperaturës. Mburoja e nxehtësisë ftohëse me dy ventilatorë mund të shpërndajë afërsisht 45% më shumë nxehtësi se ajo tradicionale.

«EVO V ka vendosur një standard të ri në dizajnin e mbrojtjes së nxehtësisë pasi ne kemi krijuar një sistem ftohjeje aktive FANtastic me dy tifozë për të mbajtur EVO V në intervalin ideal të temperaturës“, thotë kompania.

Arkitektura ekskluzive e memories DDR5 bazohet në një PMIC të kyçur/zhbllokuar (Qarku i Integruar i Menaxhimit të Energjisë), i cili mund të sigurojë mbrojtje të pragut, monitorim të sinkronizuar të tensionit, menaxhim inteligjent të tensionit dhe menaxhim të energjisë për të arritur kontroll më të saktë të tensionit në kushte normale dhe nën mbingarkesë.

GeIL EVO V DDR5 RGB Hardcore

Përveç kësaj, funksioni i integruar ECC siguron korrigjim aktiv të gabimit për të përmirësuar integritetin e të dhënave dhe për të përmirësuar performancën dhe stabilitetin e kujtesës. GeIL EVO V mbështet profilet më të fundit Intel XMP 3.0 për saktësinë dhe qëndrueshmërinë e mbingarkesës automatike, duke u dhënë përdoruesve akses më të madh në akordimin e performancës së kujtesës.

Memoria e lojës GeIL EVO V DDR5 RGB Hardcore do të jetë e disponueshme në korrik në shitësit kryesorë në mbarë botën me frekuenca që variojnë nga 4800 në 6600 MHz, tension nga 1,10 në 1,35 V dhe kapacitete nga 32 GB në 64 GB.

Ju mund ta ndihmoni Ukrainën të luftojë kundër pushtuesve rusë. Mënyra më e mirë për ta bërë këtë është të dhuroni fonde për Forcat e Armatosura të Ukrainës përmes Savelife ose përmes faqes zyrtare NBU.

Lexoni gjithashtu:

Artikuj të tjerë
Regjistrohu
Njoftoni për
mysafir

0 Comments
Shqyrtime të ngulitura
Shiko të gjitha komentet
Regjistrohu për përditësime
Popullore tani