Root Nationlajmlajme ITGoogle Pixel Watch 2 do të ketë përmirësuar ndjeshëm jetëgjatësinë e baterisë

Google Pixel Watch 2 do të ketë përmirësuar ndjeshëm jetëgjatësinë e baterisë

-

Ankesat për jetëgjatësinë e baterisë së orës Pixel Watch mund të zhduket me vazhdimin e saj. 9to5 Burimet e Google pohojnë se Pixel Watch 2 do të lëvizë nga procesori Exynos 9110 nga Samsung 2018 në një nga modelet më të reja Snapdragon W5 nga Qualcomm. Ndërsa bateria në orën e re inteligjente nuk pritet të jetë shumë më e madhe, pritet të ketë një rritje të konsiderueshme në jetëgjatësinë e baterisë - raportohet të jetë në gjendje të funksionojë për më shumë se një ditë me ekranin gjithmonë të ndezur, gjë që më parë ishte e pamundur.

Google Pixel Watch 2 do të ketë përmirësuar ndjeshëm jetëgjatësinë e baterisë

Thuhet gjithashtu se Pixel Watch 2 përdor të njëjtët sensorë shëndetësorë si Fitbit Sense 2. Kjo mund të prezantojë mënyra për të matur stresin (p.sh. aktivitetin elektrodermal) dhe temperaturën e lëkurës. Shumë detaje të tjera mbeten një mister, por nuk do të ishte befasuese nëse modeli i ri është një nga pajisjet e para që përdor Wear OS 4. Platforma e re duhet të përmirësojë performancën, të shtojë mbështetje rezervë dhe të rrisë disponueshmërinë.

Google Pixel Watch 2 do të ketë përmirësuar ndjeshëm jetëgjatësinë e baterisë

Thashethemet e mëparshme kanë lënë të kuptohet se Pixel Watch 2 do të debutojë së bashku me Pixel 8 këtë vjeshtë. Nëse ora e dorës përdor vërtet pajisje Snapdragon, do të jetë një kthesë e pazakontë. Ende Google mbështetej shumë në patate të skuqura në bazë Samsung për pajisjet celulare më të fundit, duke përfshirë Tensor G2, i cili mund të gjendet në telefonat si p.sh Pixel 7a. Kjo tregon se Google është gati të thyejë traditën e fundit për një produkt më të mirë.

Lexoni gjithashtu:

BurimiEngadget
Artikuj të tjerë
Regjistrohu
Njoftoni për
mysafir

0 Comments
Shqyrtime të ngulitura
Shiko të gjitha komentet
Regjistrohu për përditësime
Popullore tani