Root Nationlajmlajme IT3.0 telefona inteligjentë do të marrin listën HarmonyOS 13

3.0 telefona inteligjentë do të marrin listën HarmonyOS 13

-

Kompania Huawei njoftoi lëshimin më 27 korrik të përditësimit të sistemit HarmonyOS në versionin 3.0. Sipas deklaratës zyrtare Huawei, në HarmonyOS 3.0, së bashku me përmirësimet e performancës, janë prezantuar përmirësime gjithëpërfshirëse në dizajn, komunikim me shumë pajisje dhe performancë.

HarmonyOS

Së bashku me këto përmirësime, zbrazëtitë që ishin të pranishme në HarmonyOS 2.0 të vitit të kaluar janë mbyllur në sistemin e ri. Një pjesë e sistemit të vjetër thjesht do të shkëputet, gjë që duhet të ketë një efekt pozitiv në shpejtësinë e skripteve të sistemit. Bazat e të dhënave më të fundit të viruseve do të integrohen në sistem për të parandaluar pushtimin e Trojanëve dhe robotëve të kërkimit. Huawei do të shtojë gjithashtu arna të reja sigurie për të forcuar mbrojtjen e privatësisë së përdoruesit.

Gjithashtu interesante:

HarmonyOS

Dhe këtu është lista e 13 kandidatëve të parë për përmirësimin e sistemit në nivelin 3.0:

Dhe ja seriali i shumëpritur Huawei Mate 50 do të marrë sistemin e ri HarmonyOS 3.0 menjëherë nga linja e montimit. Seriali zyrtarisht do të dalë në shitje jo më herët se gushti. Dhe për momentin, nuk ka ende një datë specifike të nisjes.

Ju mund ta ndihmoni Ukrainën të luftojë kundër pushtuesve rusë. Mënyra më e mirë për ta bërë këtë është të dhuroni fonde për Forcat e Armatosura të Ukrainës përmes Savelife ose përmes faqes zyrtare NBU.

Abonohuni në faqet tona në Twitter që Facebook.

Lexoni gjithashtu:

Burimigizchina

Artikuj të tjerë

Regjistrohu
Njoftoni për
mysafir

0 Comments
Shqyrtime të ngulitura
Shiko të gjitha komentet

Regjistrohu për përditësime

Popullore tani