Motoçikletë Edge 30 Neo
realme 10 4 G
Root Nationlajmlajme ITHuawei planifikon të krijojë prodhimin e ekraneve Mini LED

Huawei planifikon të krijojë prodhimin e ekraneve Mini LED

-

Pas kufizimeve të vendosura në SHBA kundër Huawei, pozicioni i kompanisë në segmentin e telefonisë celulare është lëkundur. Aktualisht, marka po fokusohet në disa telefona të rangut të mesëm në seri Yll i ri dhe seritë kryesore. Megjithatë, kompania duhet të gjejë një mënyrë për të lançuar telefonat inteligjentë 5G, përndryshe kjo linjë biznesi mund të pushojë.

Kompania aktualisht po investon në segmentin IoT dhe po punon gjithashtu për të përmirësuar aftësinë e saj të prodhimit të ekraneve. Në gjysmën e dytë të 2021 Huawei njoftoi një ekran inteligjent të segmentit IoT. Pajisja ishte e pajisur me një ekran LED Mini LED nga Refond Optoelectronics. Dhe tani Huawei vendos bashkëpunim me Nationstar Optoelectronics. Ekranet mini LED janë një evolucion i ekraneve LED konvencionale. LED-et e reja janë më të vogla, kështu që këto panele kanë miliona më shumë se një LCD standard. Në fakt, këto janë panele më efikase për energji.

Huawei

Kompanitë nënshkruan një "Marrëveshje Gjithëpërfshirëse Bashkëpunimi". Partneriteti bazohet në avantazhe plotësuese dhe përfitime reciproke bazuar në parimin e zhvillimit të përbashkët. Të dy kompanitë do të ndërtojnë së bashku një qendër inovacioni për kërkime të thella dhe gjithëpërfshirëse. Ata gjithashtu do të punojnë në prodhimin dhe industrializimin e teknologjive bazë sipas nevojave të tregut dhe zhvillimit të industrisë. Nationstar Optoelectronics do të sigurojë të gjitha arritjet e saj në fushën e ekraneve LED, ndriçimit dhe fushave të tjera. Huawei do të japë kontributin e saj në fushën e çipave, inteligjencës artificiale, 5G etj. Kompanitë do të fokusojnë partneritetin e tyre në zhvillimin e teknologjive të ekranit mini- dhe mikro-LED. E cila përfundimisht do të duhet të zëvendësojë panelet OLED në të ardhmen.

Ju mund ta ndihmoni Ukrainën të luftojë kundër pushtuesve rusë. Mënyra më e mirë për ta bërë këtë është të dhuroni fonde për Forcat e Armatosura të Ukrainës përmes Savelife ose përmes faqes zyrtare NBU.

Lexoni gjithashtu:

Burimigizchina

Artikuj të tjerë

Regjistrohu
Njoftoni për
mysafir

0 Comments
Shqyrtime të ngulitura
Shiko të gjitha komentet

Regjistrohu për përditësime

Popullore tani