Oukitel WP21 Ultra
realme 10 4 G
Root Nationlajmlajme ITHuawei që OPPO nënshkroi një marrëveshje globale të ndërliçensimit të patentave

Huawei që OPPO nënshkroi një marrëveshje globale të ndërliçensimit të patentave

-

Huawei që OPPO sot zyrtarisht njoftoi nënshkrimin e një marrëveshjeje globale të ndërliçensimit të patentave që mbulon patentat e standardeve kryesore, përfshirë 5G.

“Falë 20 viteve të inovacionit të vazhdueshëm Huawei ka zhvilluar portofole të ndryshme të vlefshme patentash për tregun global në fusha të tilla si 5G, Wi-Fi, si dhe në fushën e kodekëve audio dhe video, - tha Alan Fan, kreu i departamentit të pronësisë intelektuale. Huawei. — Kemi kënaqësinë të përfundojmë një marrëveshje ndër-licensimi me kompaninë OPPO. Njohja reciproke nga kompanitë e vlerës së pronësisë intelektuale është një hap i rëndësishëm në zhvillimin e inovacionit dhe kërkimit në proceset e investimit, fitimit nga investimet, si dhe riinvestimi. Kjo do të lejojë industrinë të vazhdojë të inovojë dhe t'u sigurojë klientëve produkte dhe shërbime më konkurruese."

Huawei OPPO

“Ne jemi të kënaqur që lidhim një marrëveshje ndër-licensimi me kompaninë Huawei. Ajo tregon se të dyja kompanitë njohin dhe respektojnë vlerën e pronës intelektuale të njëra-tjetrës. Kjo është një marrëveshje me përfitim reciprok për të dyja palët, - tha Adler Fen, kreu i departamentit të pronësisë intelektuale. OPPO. "Ne do të avokojmë për krijimin e një ekosistemi të qëndrueshëm të shëndetshëm ku licencat e pronësisë intelektuale mund të pranohen gjatë negociatave paqësore dhe vlera e patentës së një kompanie luan një rol kyç."

Huawei është një ofrues kryesor global i infrastrukturës dhe pajisjeve inteligjente të teknologjisë së informacionit dhe komunikimit (TIK). Kompani në Ukrainë Huawei funksionon që nga viti 2000.

Ju mund ta ndihmoni Ukrainën të luftojë kundër pushtuesve rusë. Mënyra më e mirë për ta bërë këtë është të dhuroni fonde për Forcat e Armatosura të Ukrainës përmes Savelife ose përmes faqes zyrtare NBU.

Lexoni gjithashtu:

BurimiHuawei

Artikuj të tjerë

Regjistrohu
Njoftoni për
mysafir

0 Comments
Shqyrtime të ngulitura
Shiko të gjitha komentet

Regjistrohu për përditësime

Popullore tani