Motoçikletë Edge 30 Neo
realme 10 4 G
Root Nationlajmlajme ITInstagram do të lejojë transmetimin e drejtpërdrejtë nga një PC

Instagram do të lejojë transmetimin e drejtpërdrejtë nga një PC

-

Ekipi i zhvillimit Instagram ka njoftuar zyrtarisht një mjet të ri që do t'u japë autorëve të përmbajtjes mundësinë për të transmetuar drejtpërdrejt nga kompjuteri i tyre. Mjeti quhet Instagram Producer drejtpërdrejt dhe ju lejon të kryeni transmetime të drejtpërdrejta duke përdorur programe të tilla si Streamlabs ose OBS.

Deri më tani, autorët mund të kandidojnë Instagram Jetoni vetëm nga tuajat telefonat inteligjentë. Megjithatë, me Instagram Producenti drejtpërdrejt transmetohet në Instagram do të funksionojë njësoj si platformat e tjera të transmetimit të drejtpërdrejtë si Twitch dhe YouTube. Funksionaliteti i ri do t'i lejojë krijuesit të përdorin kamera shtesë dhe mikrofona të jashtëm për transmetimin e tyre të drejtpërdrejtë dhe madje t'i lejojnë ata të shtojnë grafikat e tyre, titujt, filtrat e personalizueshëm dhe më shumë në transmetim.

Instagram

Në një postim në blog, ekipi Instagram përshkroi kërkesat e rekomanduara të formatit audio dhe video për transmetim në platformë duke përdorur mjetin e ri Live Producer. Kompania ka ofruar gjithashtu udhëzime hap pas hapi për konfigurimin e transmetimit tuaj të parë të drejtpërdrejtë. Kërkesat:

Formati i videos:

  • Raporti i pamjes 9×16 (rekomandohet, por nuk kërkohet)
  • 720p me 30 fps (shënim: rekomandohet 30 fps, por Live Producer mund të mbështesë gjithashtu 60 fps nëse dëshironi. Kur përdorni 60 fps, ekrani i pamjes paraprake të Live Producer do të vazhdojë të shfaqë 30 fps)
  • Rezolucioni: 720×1280
  • Gama e shpejtësisë së biteve të videos: 2250-6000 Kbit/s
  • alternativa (të mbështetura, por jo të rekomanduara): 480p në 30fps, 360p.

Format audio (Cilësimet e mëposhtme janë cilësimet e paracaktuara për shumicën e platformave të transmetimit, duke përfshirë OBS):

  • Frekuenca e kampionimit: 44,1 kHz
  • Skema e kanalit: Stereo
  • shpejtësia e biteve: deri në 256 Kbit/s

Per te perdorur Instagram Producer i drejtpërdrejtë, klikoni butonin Shto postim në Instagram.com dhe zgjidhni "Live" nga menyja rënëse. Në ekranin Start Broadcast, vendosni një emër për transmetimin tuaj, zgjidhni audiencën tuaj dhe klikoni Next. Në faqen tjetër, do të shihni URL-në tuaj unike dhe çelësin e transmetimit. Futni çelësin e transmetimit në aplikacionin e transmetimit sipas zgjedhjes suaj dhe jeni gati.

Instagram

Një mjet i ri Instagram Live Producer erdhi vetëm disa javë më pas Instagram përshkroi veçori të reja për të verifikuar moshën e përdoruesve të saj.

Instagram
Instagram
zhvilluesi: Instagram
Çmimi: Falas
‎Instagram
‎Instagram
zhvilluesi: Instagram, Inc
Çmimi: Falas+

Ju mund ta ndihmoni Ukrainën të luftojë kundër pushtuesve rusë. Mënyra më e mirë për ta bërë këtë është të dhuroni fonde për Forcat e Armatosura të Ukrainës përmes Savelife ose përmes faqes zyrtare NBU.

Abonohuni në faqet tona në Twitter që Facebook.

Lexoni gjithashtu:

Artikuj të tjerë

Regjistrohu
Njoftoni për
mysafir

0 Comments
Shqyrtime të ngulitura
Shiko të gjitha komentet

Regjistrohu për përditësime

Popullore tani