Root Nationlajmlajme ITiPhone do të ketë një funksion të izolimit të zërit gjatë telefonatave

iPhone do të ketë një funksion të izolimit të zërit gjatë telefonatave

-

Përdoruesit iPhone, të cilët përdorin telefonin e tyre për të kryer telefonata, së shpejti do të kenë aftësinë për të filtruar zhurmën e sfondit për t'i bërë ato thirrje më të qarta, me ardhjen e iOS 16.4 dhe implementimet e reja të funksionit Voice Isolation.

iPhone

Vitin e kaluar Apple prezantoi në mënyrë delikate izolimin e zërit në telefonatat FaceTime, i cili ndihmoi në filtrimin e zhurmës së sfondit, duke i bërë zërat të tingëllojnë më të qartë. Për të aktivizuar këtë veçori, përdoruesit duhej ta zgjidhnin atë nga një meny në Qendrën e Kontrollit të FaceTime.

iOS 16.4 është planifikuar të dalë në treg brenda javës së ardhshme. 16.4 RC i fundit (Kandidati i lëshimit) u lëshua të martën për zhvilluesit dhe disa përdorues të zgjedhur, pajisjet e të cilëve janë të listuara si testues beta. Qasja në izolimin e zërit gjatë telefonatave funksionon njësoj si FaceTime. Ndërsa janë në një telefonatë, përdoruesit mund të hyjnë në Qendrën e Kontrollit të FaceTime, të prekin Modalitetin e Mikrofonit dhe më pas të zgjedhin "Voice Isolation" nga një listë me tre opsione.

Diku tjetër, iOS sjell disa përmirësime të tjera të vogla, rregullime të gabimeve dhe – ndoshta më e rëndësishmja për dërguesit e mesazheve – 21 emoji të reja të koduara në Unicode 15. Edhe pse ato ishin paraqitur tashmë në grupin e emoji-ve të vitit të kaluar, ky version i fundit në pajisje Apple përfshin disa kafshë të reja si mor, patë, kandil deti dhe gomar.

iPhone

Sa i përket veçorive shtesë, 16.4 do të shtojë njoftime për aplikacionet e uebit në ekranin bazë dhe një cilësim aksesueshmërie që zbeh automatikisht videot kur zbulon ndezje ose strofa drite. Aplikacioni Photos tani do të jetë në gjendje të zbulojë foto dhe video të kopjuara në iCloud.

Janë rregulluar gjithashtu disa gabime, duke përfshirë zbulimin e optimizuar të përplasjeve në pajisjet iPhone 14 dhe 14 Pro.

Lexoni gjithashtu: 

Burimigizmodo

Artikuj të tjerë

Regjistrohu
Njoftoni për
mysafir

0 Comments
Shqyrtime të ngulitura
Shiko të gjitha komentet

Regjistrohu për përditësime

Popullore tani