Root Nationlajmlajme ITLogitech kombinon disa nga nën-markat e saj nën Logitech G

Logitech kombinon disa nga nën-markat e saj nën Logitech G

-

Gjatë shumë viteve Logitech ka shtuar disa marka në familjen e saj të pajisjeve periferike dhe aksesorëve. Tani disa prej tyre janë bashkuar nën markën më të gjerë të produkteve të lojërave Logitech G.

Në vitin 2017, Logitech bleu prodhuesin kryesor të kufjeve Astro Gaming për 85 milionë dollarë para në dorë për t'i shërbyer më mirë nevojave të lojtarëve të konsolave. Astro ekziston që nga viti 2006 dhe u ble nga Skullcandy në 2011, ku mbeti derisa Logitech trokiti në derë.

Pak më shumë se një vit më vonë, Logitech shtoi Blue Microphones në stallën e saj për rreth 117 milionë dollarë në para. Blue Microphones u themelua në 1995 nga Skipper Wise dhe Martins Saulespurens dhe specializohet në mikrofona, kufje dhe aksesorë për muzikantë, lojtarë, YouTubers, podkaster dhe transmetues.

Logitech G

Në një video të publikuar së fundmi nga Twitter, CEO i Logitech G, Ujesh Desai njoftoi se Astro Gaming, Blue dhe Logitech for Creators po bashkohen nën flamurin e Logitech G. Çfarë do të thotë saktësisht kjo?

Desai tha se të gjitha produktet nga ato linja do të mbeten, megjithëse me integrim më të thellë. Me pak fjalë, produktet e këtyre nën-markave do të mund të konfigurohen në një vend (ndoshta në softuerin Logitech G Hub).

Në një përgjigje të mëvonshme në Reddit, Logitech deklaroi se marka Astro do të vazhdojë të ekzistojë. Ata gjithashtu mbajnë markën Yeti për mikrofonat blu, por emri Blue tani do të përdoret për të përshkruar teknologjinë e tyre (si filtrat e zërit blu në disa kufje Logitech G). Marka Logitech for Creators do t'i bashkëngjitet Logitech G.

Logitech G

Mbështetja për produktet nën këtë markë do të vazhdojë të jetë e disponueshme përmes një portal të dedikuar mbështetjeje Logitech. Garancitë ekzistuese gjithashtu nuk do të preken nga bashkimi dhe përdoruesit do të jenë ende në gjendje të marrin pjesë zëvendësuese për pajisjet ekzistuese. Programet shoqëruese dhe sponsorizuese do të transferohen në Logitech G. Gjithashtu do të bashkohen kanale të veçanta të mediave sociale dhe kjo do të ndodhë më 7 korrik.

Lexoni gjithashtu:

Artikuj të tjerë
Regjistrohu
Njoftoni për
mysafir

0 Comments
Shqyrtime të ngulitura
Shiko të gjitha komentet
Regjistrohu për përditësime
Popullore tani