Root Nationlajmlajme ITMoto G Stylus 5G dhe Moto G5 5G u shfaqën në faqen e internetit të SIG

Moto G Stylus 5G dhe Moto G5 5G u shfaqën në faqen e internetit të SIG

-

Ardhja e fundit e Moto G Stylus 5G dhe G5 5G nga Motorola në faqen e internetit Bluetooth SIG tregon se të dyja pajisjet mbështesin Bluetooth 5.1. Moto G Stylus 5G ka tre modele të certifikuara: XT2315-4, XT2315-1 dhe XT2315-5. Për më tepër, Moto G5 5G ka tre modele të certifikuara: XT2313-6, XT2313-3 dhe XT2313-4. Moto G Stylus 5G ka dy kamera në anën e pasme, duke përfshirë një kamerë kryesore 50 MP. Pjesa e poshtme e telefonit përmban gjithashtu një fole kufjesh 3,5 mm, një port USB-C, një altoparlant dhe një majë shkruese.

MotoLinja Motorola G Stylus ka kohë që ekziston. Për sa i përket aftësive të tij, vegël nuk është ekuivalente Samsung Galaxy Note ose Ultra. Ka vetëm një majë shkruese të integruar dhe disa aplikacione për marrjen e shënimeve. Megjithatë, duket se po shitet mirë dhe Motorola ishte në gjendje të mbështeste linjën. Kompania aktualisht po përgatitet për lëshimin e G Stylus 5G. Falë burimit OnLeaks, është shfaqur një render i ri i G Stylus 5G. Me këtë telefon, Motorola nuk bën ndonjë largim domethënës nga segmenti i saj për shkak të dizajnit të tij, i cili është mjaft mesatar.

Moto

Sigurisht, veçoria dalluese e serisë po kthehet gjithashtu - majë shkruese e integruar. Përveç kësaj, G Stylus 5G është i pajisur me një fole audio 3,5 mm dhe një port USB Type-C. Duke gjykuar nga renderi, kjo pajisje ishte e njohur si "Motorola Geneva" vitin e kaluar. Për ata që nuk e dinë, Motorola pëlqen t'u japë telefonave të saj të ardhshëm emra të koduar të bazuar në vendndodhje. Sipas rrjedhjes, telefoni do të ketë deri në 6 GB RAM dhe deri në 256 GB memorie.

Lexoni gjithashtu: 

BurimiGizchina

Artikuj të tjerë

Regjistrohu
Njoftoni për
mysafir

0 Comments
Shqyrtime të ngulitura
Shiko të gjitha komentet

Regjistrohu për përditësime

Popullore tani