Root Nationlajmlajme ITMotorola po lançon një aplikacion të ri për sigurinë e të dhënave, Moto Secure

Motorola po lançon një aplikacion të ri për sigurinë e të dhënave, Moto Secure

-

Privatësia e të dhënave është parësore për përdoruesit dhe për arsye të mirë Motorola zhvilluar ThinkShield – një shtresë shtesë sigurie që forcon mbrojtjen në të gjitha nivelet, nga fabrika te telefoni. Falë masave gjithëpërfshirëse të mbrojtjes së harduerit dhe softuerit, të dhënat në telefonat inteligjentë të prodhuesit mbrohen më mirë nga malware, phishing dhe kërcënime të tjera.

Dhe për të ndihmuar përdoruesit të përfitojnë plotësisht nga të gjitha veçoritë e sigurisë që kompania është në gjendje të ofrojë, Motorola prezanton aplikacionin e ri Moto Secure. Mundësohet nga Thinkshield dhe ju lejon të përdorni të gjitha veçoritë jetike të sigurisë dhe privatësisë në telefonin tuaj.

Motorola

Në aplikacion, mund të kontrolloni dhe monitoroni me shpejtësi sigurinë e pajisjes tuaj me qasje të lehtë në të gjitha aplikacionet dhe cilësimet përkatëse androidMotorola. Moto Secure përfshin gjithashtu një numër mjetesh të reja që do të mbrojnë me besueshmëri të dhënat e përdoruesit:

  • Siguroj Folder. Shtoni një shtresë të veçantë mbrojtjeje për informacionin konfidencial duke fshehur programet dhe skedarët e zgjedhur në një dosje të sigurt (Secure Folder), i mbrojtur nga një kod PIN i veçantë. Mund të aktivizoni gjithashtu modalitetin e fshehtë, i cili ju lejon të zgjidhni një nga katër opsionet e ikonave dhe emrit në vend që të shfaqni aplikacionet në një dosje për më shumë privatësi. Kjo është e dobishme për maskimin e aplikacioneve financiare, kuletave dixhitale, aplikacioneve për blerje ose llogarive të postës elektronike

Aplikacioni Moto Secure

  • Mbrojtja e rrjetit. Minimizoni rreziqet kur lidheni me rrjetet publike Wi-Fi dhe internetin celular duke përdorur funksionin "Mbrojtja e rrjetit". Me të, do të njoftoheni automatikisht kur zbulohet një pikë aksesi ose një problem sigurie Wi-Fi dhe mund të parandaloni disa aplikacione të përdorin lidhje të hapura dhe të parandaloni mashtrimin duke bllokuar lidhjet 2G.

Aplikacioni Moto Secure

  • Siguria e ekranit të kyçjes. Siguria e bllokimit të ekranit ju lejon të shihni dhe kontrolloni të gjitha cilësimet e ekranit për të konfiguruar mbrojtjen e nevojshme. Kjo përfshin aftësinë për të bllokuar funksionet e rrjetit dhe të sigurisë. Për shembull, në të kaluarën, një hajdut mund të çaktivizonte rrjetin tuaj celular ose Wi-Fi në mënyrë që të mos gjenit një pajisje të humbur. Tani mund të kontrolloni situatën dhe të parandaloni dikë që të çaktivizojë rrjetin celular ose Wi-Fi në pajisjen tuaj pa e shkyçur telefonin.

Aplikacioni Moto Secure

  • Përleshje e bllokut PIN. Kjo veçori i riorganizon numrat në ekran në mënyrë që të mund ta zhbllokoni pajisjen tuaj pa rrezikun që palët e treta të kujtojnë rendin e numrave që shtypni.

Aplikacioni Moto Secure

  • Paneli i privatësisë. Paneli i privatësisë ofron një përmbledhje të plotë se cilat aplikacione kanë hyrë në kalendarin, kontaktet, skedarët, kamerën, mikrofonin dhe vendndodhjen tuaj në 24 orët e fundit.

Aplikacioni i ri Moto Secure është aktualisht i disponueshëm për ThinkPhone nga Motorola, Motoçikletë G73 5G dhe Moto G53. Në të ardhmen, ai do të shfaqet në pajisje të tjera nga prodhuesi që mbështesin Android 13 ose një version të mëvonshëm të OS.

Gjithashtu interesante:

Artikuj të tjerë

Regjistrohu
Njoftoni për
mysafir

1 Koment
Më të rejat
Më të vjetrit Më popullorja
Shqyrtime të ngulitura
Shiko të gjitha komentet
Alex
Alex
4 muaj më parë

Та запустіть заново мотомоди, ну от на який чорт той захист в ОС де вже харашо вcе зашифровано. Ну…

Regjistrohu për përditësime

Popullore tani