Root Nationlajmlajme ITNjë veçori e re në Gmail e bën më të lehtë gjetjen e emaileve të rëndësishme

Një veçori e re në Gmail e bën më të lehtë gjetjen e emaileve të rëndësishme

-

Në varësi të kujt pyesni, pyetja se cili shërbim i postës elektronike është më i mirë është ende për debat. Por nëse përdorni një smartphone Android ose mbështeteni në aplikacione dhe shërbime të tjera Google, Gmail është një domosdoshmëri absolute. Google ka bërë disa përmirësime interesante në këtë shërbim gjatë viteve të fundit, dhe sot ai mori një tjetër nxitje të vogël me një veçori kërkimi që sjell postime më të rëndësishme në plan të parë me një kategori të re "Rezultatet kryesore".

Gmail

Funksioni i ri u njoftua në blog Përditësimet e Google Workspace, ku kompania ndau vizionin e saj të ri se si mund të ndihmojë në "përmirësimin e përvojës së kërkimit" në aplikacionin celular Gmail. Funksioni i ndihmon përdoruesit të gjejnë atë që kërkojnë duke përdorur modele të mësimit të makinerive që "përdorin termin e kërkimit, emailet e fundit dhe faktorë të tjerë të rëndësishëm për t'ju treguar rezultatet që përputhen më mirë me pyetjen tuaj të kërkimit".

Ndërsa përdorimi i mësimit të makinerive është një ndryshim i madh nga metodat e mëparshme, ndoshta më e dukshme për përdoruesit do të jetë pamja e re e seksionit "Top Results", i cili do të gjendet në zonën e rezultateve të kërkimit të aplikacionit Gmail. Ju mund të shihni një shembull se si do të duket në imazhin e mësipërm. Nën seksionin e ri të "Rezultateve kryesore", përdoruesit do të jenë ende në gjendje të gjejnë zonën e njohur të rezultateve të kërkimit, e cila bazohet në një term kërkimi dhe e organizuar në mënyrë kronologjike, duke filluar me emailet më të fundit të marra.

Gmail

Google e quan këtë veçori të re "shumë të nevojshme" dhe duhet t'u ofrojë përdoruesve një mënyrë më të përshtatshme për të kërkuar emailet si dhe skedarët në shërbim. Funksioni do të fillojë të shpërndahet sot për përdoruesit e Google Workspace dhe llogaritë personale të Google, me kompaninë që thotë se mund të duhen deri në dy javë për t'u shfaqur në aplikacionin Gmail.

Lexoni gjithashtu:

Artikuj të tjerë
Regjistrohu
Njoftoni për
mysafir

0 Comments
Shqyrtime të ngulitura
Shiko të gjitha komentet
Regjistrohu për përditësime
Popullore tani