Root Nationlajmlajme ITSë shpejti, Google Messages do t'ju përgjigjet mesazheve me tekst

Së shpejti, Google Messages do t'ju përgjigjet mesazheve me tekst

-

Google, mund të jetë duke punuar në një veçori të re që do t'i lejojë përdoruesit të krijojnë përgjigje më të hollësishme për mesazhet me tekst. Funksioni aktual "Përgjigjja inteligjente" në Google Messages ofron përgjigje të shkurtra për mesazhet me tekst. E cila mund të mos jetë gjithmonë e mjaftueshme për mesazhe të gjata. Megjithatë, një prishje e fundit e Google Messages beta APK zbuloi një veçori të re që mund ta ndryshojë atë.

GoogleKy funksion ndodhet në dritaren e aplikacionit të mesazheve dhe duket se përdor një ikonë të shndritshme të ngjashme me atë të përdorur rapsod, një konkurrent i kompanisë Biseda GPT. Kjo sugjeron që Google mund të jetë duke u përpjekur të integrojë një veçori të AI të krijuar posaçërisht për të gjeneruar përgjigje. Megjithatë, është e rëndësishme të theksohet se vetëm për shkak se një veçori shfaqet në kod, nuk ka asnjë garanci që Google do ta bëjë atë të disponueshëm publikisht.

Kur përdoret funksioni, gjithçka që shfaqet në dritaren e aplikacionit është "(TODO!)". Kjo tregon se mjeti është ende në fazat e hershme të zhvillimit. Megjithatë, ka të ngjarë që kjo veçori të mbështetet në Bard ose teknologjinë në të cilën bazohet për të mbushur automatikisht fushën me mesazhin e plotë.

GoogleNdërsa funksioni i ri është i ngjashëm me Smart Reply, ka disa dallime kryesore. Së pari, mesazhi i krijuar nuk dërgohet automatikisht. Në vend të kësaj, përdoruesi mund të lexojë dhe modifikojë tekstin përpara se ta dërgojë. Gjithashtu, mjeti duket se është krijuar për të gjeneruar përgjigje më të hollësishme. Duke pasur parasysh këtë informacion, është e mundur që kompania po përgatitet që ky mjet i ri të zëvendësojë përfundimisht Smart Reply.

Në përgjithësi, kjo veçori e re mund të jetë një përmirësim i madh për përdoruesit e Messages. Kjo do t'ju lejojë të jepni përgjigje më të detajuara për mesazhet me tekst pa pasur nevojë për shtypje manuale të tekstit. Sidoqoftë, është e rëndësishme të mbani mend se kjo veçori është ende në zhvillim e sipër. Dhe nuk do të shfaqet domosdoshmërisht në versionin publik të programit

Lexoni gjithashtu: 

BurimiGizchina
Artikuj të tjerë
Regjistrohu
Njoftoni për
mysafir

0 Comments
Shqyrtime të ngulitura
Shiko të gjitha komentet
Regjistrohu për përditësime
Popullore tani