Root Nationlajmlajme ITAsgjë nuk prezantoi kufjet Nothing Ear (2) TWS - si Ear (1), por në mënyrë të konsiderueshme...

Asgjë nuk u prezantua kufjet Nothing Ear (2) TWS - si veshi (1), por shumë më mirë

-

Kompania Asgjë publikoi produktin e saj të parë - Nothing Ear (1) kufjet TWS - më 27 korrik 2021. Në qershor të vitit të kaluar, u shfaq një model paksa i ndryshëm - Asgjë vesh (Stick). Dhe tani kompania ka prezantuar pasardhësin e serisë së parë, origjinale - kufjet Nothing Ear (2) TWS.

Nëse shikoni dizajnin, veshi (2) nuk është shumë i ndryshëm nga paraardhësi i tij. Megjithatë, mos lejoni që kjo t'ju mashtrojë - ndryshimet, megjithëse të vogla, janë në dimensionet fizike, dhe në harduer dhe veçori përmirësimet janë edhe më të dukshme.

Asgjë vesh (2)

Për shembull, veshi i ri (2) mbështet kodekun audio LHDC 5.0, falë të cilit përdoruesi do të jetë në gjendje të shijojë audion Hi-Res. Kufjet kanë gjithashtu një profil të ri të personalizuar të zërit. Kjo ju lejon të kalibroni kufjet sipas preferencave tuaja ose karakteristikave të dëgjimit. Për ta bërë këtë, duhet të kaloni një lloj testi në aplikacion Asgjë X dhe rregulloni EQ për të marrë tingullin shprehës që dëshironi.

Asgjë vesh (2)

Veshi (2) vjen gjithashtu me teknologjinë e përditësuar të anulimit aktiv të zhurmës (ANC), kështu që duhet të jetë më i mirë se modeli i mëparshëm në këtë drejtim. Përveç kësaj, kompania ka përditësuar drejtuesit 11,6 mm me një bllok të ri membranor, i cili është bërë nga materiale grafeni dhe poliuretani. Mikrofoni është ridizajnuar gjithashtu për të përmirësuar mbrojtjen e erës dhe izolimin e përgjithshëm të zërit. Një veçori tjetër interesante është lidhja e dyfishtë, falë së cilës mund ta lidhni lehtësisht pajisjen me burime të ndryshme të zërit.

Asgjë vesh (2)

Faqja e internetit Nothing Ear (2) thotë se jetëgjatësia e baterisë së kufjeve është deri në 36 orë me kutinë e karikimit kur ANC është i fikur. Një karikim i vetëm zgjat për rreth 6,3 orë dëgjim muzike (përsëri me ANC të fikur), gjë që është pak më e mirë se koha e funksionimit të modelit të mëparshëm. Kufjet karikohen kur lidhen me kasë dhe mund të karikohen nëpërmjet USB Type-C ose me valë me një fuqi maksimale prej 2,5 W.

Kufjet e reja gjithashtu mbështesin Google Fast Pair për pajisjet Android dhe Microsoft Swift Pair për përdoruesit Dritaret. Rasti ka një shkallë mbrojtjeje IP55, dhe kufjet - IP54. Pajisja kaloi gjithashtu në Bluetooth 5.4 nga Bluetooth 5.2.

Asgjë kufjet e veshit (2) TWS do të kushtojnë rreth 149 dollarë. Shitjet zyrtare do të fillojnë më 28 mars, por ato do të shfaqen në tregun botëror pak më vonë (data e saktë, çmimi dhe disponueshmëria nuk u njoftuan, por nëse pajisjet e mëparshme janë shitur në Ukrainë, atëherë kjo pajisje duhet të jetë gjithashtu e disponueshme).

Lexoni gjithashtu:

Burimigizchina

Artikuj të tjerë

Regjistrohu
Njoftoni për
mysafir

0 Comments
Shqyrtime të ngulitura
Shiko të gjitha komentet

Regjistrohu për përditësime

Popullore tani