Root Nationlajmlajme ITNew Post ka krijuar një ofertë të re - "parcelë me kredi"

New Post ka krijuar një ofertë të re - "parcelë me kredi"

-

Kjo është diçka e re! Posta e re prezantoi një ofertë të re për klientët e saj - tani e tutje, kushdo që porosit një produkt me pagesë në dorëzim mund ta marrë atë dhe të paguajë koston brenda një viti, dhe shitësi i produktit do t'i marrë paratë sapo klienti shqyrton paketën dhe konfirmon marrjen e saj.

Një parcelë me kredi mund të lëshohet vetëm nga klienti i produktit dhe vetëm në filialin Nova Poshta. Kredia jepet për një periudhë 12 mujore dhe për mallra prej 1000 UAH. Shuma maksimale e kredisë llogaritet individualisht për çdo klient. Të gjithë mund ta zbulojnë limitin e kredisë në aplikacionin celular në Llogarinë Personale ose në degën Novaya Poshta. Shërbimet financiare në degë ofrohen nga NovaPay, e cila është pjesë e grupit të kompanive Nova Poshta.

Postim i ri

Për përdorimin e kredisë, klienti do të paguajë një komision prej 2% të shumës së huazuar në muaj dhe një normë vjetore prej 0,00001%.

Pra, çfarë ju nevojitet për të përdorur shërbimin:

  • të jenë shtetas të Ukrainës nga mosha 18 deri në 65 vjeç
  • përdorni shërbimet e Nova Poshta gjatë 6 muajve të fundit
  • kanë një histori të mirë krediti. 

Si të përdorni shërbimin "Pakosë me kredi".'  

  • porosisni një produkt me dorëzim në çdo degë të Nova Poshtës
  • ekzaminoni parcelën me mallrat dhe tregoni operatorit të arkëtarit që dëshironi ta merrni ngastrën me kredi
  • Siguroni operatorit origjinalet e pasaportës me kodin e regjistrimit dhe identifikimit ose përdorni dokumentet përmes "Diya"
  • sapo të ketë kaluar verifikimi i identitetit, një SMS do të dërgohet në numrin e telefonit të marrësit me një fjalëkalim për nënshkrimin elektronik të dokumenteve
  • informoni operatorin e arkëtarit për fjalëkalimin me SMS dhe merrni paketën.

Kredia duhet të shlyhet çdo muaj në këste të barabarta gjatë gjithë vitit në çdo institucion financiar ose degë të Novaya Poshta. Gjithashtu, kredia mund të shlyhet para kohe pa tarifa dhe tarifa shtesë.

Ju mund ta ndihmoni Ukrainën të luftojë kundër pushtuesve rusë. Mënyra më e mirë për ta bërë këtë është të dhuroni fonde për Forcat e Armatosura të Ukrainës përmes Savelife ose përmes faqes zyrtare NBU.

Gjithashtu interesante:

Artikuj të tjerë

Regjistrohu
Njoftoni për
mysafir

0 Comments
Shqyrtime të ngulitura
Shiko të gjitha komentet

Regjistrohu për përditësime

Popullore tani