Root Nationlajmlajme ITNova Poshta ka nisur një shërbim të ri në Poloni - një telefonatë korrier

Nova Poshta ka nisur një shërbim të ri në Poloni – thirrjen e një korrieri

-

Tani e tutje, klientët mund të telefonojnë një korrier të Nova Post në çdo adresë polake për të dërguar dokumente ose pako deri në 30 kg në Ukrainë.

Shërbimi është i disponueshëm në të gjithë Poloninë, madje edhe në qytetet ku nuk ka degë Nova Post. Kostoja e thirrjes së një korrieri është 43 UAH (d.m.th. 5 PLN), e cila paguhet përveç shërbimit të dorëzimit.

Nova Post

Për të porositur një marrje adrese me korrier, duhet të ndërmerrni disa hapa të thjeshtë:

  • Plotësoni aplikacionin në faqen e internetit të Nova Post nga lidhja
  • Paguani për dorëzim në faqen e internetit
  • Kontrolloni përmbajtjen e parcelës për praninë e mallrave të ndaluara dhe paketoni vetë.

Duhet të theksohet se korrieri nuk do të kontrollojë përmbajtjen e dërgesës, por shërbimi doganor do ta kontrollojë. Dhe nëse, gjatë inspektimit, punonjësit e saj gjejnë mallra të ndaluara në parcelë, atëherë ato ose do të hiqen, ose e gjithë ngastra do t'i kthehet dërguesit. Në të njëjtën kohë, të gjitha kostot e kthimit do të paguhen nga dërguesi.

Pas plotësimit të aplikimit në faqen e internetit, operatori i qendrës së kontaktit do të kontaktojë dërguesin për të kontrolluar të dhënat dhe për të rënë dakord për një datë të përshtatshme për mbërritjen e korrierit. Shërbimi i korrierit punon nga e hëna në të premte nga ora 8.00:17.00 deri në XNUMX:XNUMX.

Postim i ri

Shërbimi për shtyp i kompanisë kujton se është gjithashtu e mundur të dërgohet nga Ukraina në Poloni Postë e re paketë në çdo adresë polake, në një degë të Nova Post ose në një makinë postare.

Ju kujtojmë se kohët e fundit kemi shkruar se Nova Poshta hapi 18 degë të veta në 9 nga qytetet më të mëdha polake vitin e kaluar: 6 degë ishin në Varshavë, 2 secila në Krakov, Lublin, Gdańsk, Wrocław dhe Poznan. Secila nga një u shfaq në Rzeszów dhe Łódź. Dhe së fundmi një degë e re filloi të punojë në Katowice. Ndiqni këtë lidhje mund të gjeni adresat, orët e punës të degëve të Nova Post në Poloni, si dhe kufijtë e peshës për parcelat.

Lexoni gjithashtu:

Artikuj të tjerë

Regjistrohu
Njoftoni për
mysafir

0 Comments
Shqyrtime të ngulitura
Shiko të gjitha komentet

Regjistrohu për përditësime

Popullore tani