Root Nationlajmlajme ITNjë rrjedhje e re e zbuloi këtë Apple heq funksionin e shenjës

Një rrjedhje e re e zbuloi këtë Apple heq funksionin e shenjës

-

Nëse OnePlus hoqi rrëshqitësin e njoftimeve nga OnePlus 10T, kompania u përball me disa reagime serioze nga fansat e vjetër të kalimit fizik. Tani Apple, ka të ngjarë të jetë gati për të njëjtin zhgënjim, pasi një rrjedhje e re e dizajnit zbulon se iPhone 15 Pro do të zëvendësojë çelësin ikonik të heshtjes me një buton të gjendjes së ngurtë.

Duke konfirmuar raportet e mëparshme, janë shpërndarë imazhe dhe video të reja të iPhone 15 Pro Twitter-Insajderi i karkalecaveApplePro, zbuloni se telefoni do të ketë një dizajn të ri për çelësat e volumit dhe çelësin e heshtjes.

Apple

Një rrëshqitës i prekshëm që lejon përdoruesit aktualë iPhone vendosja e shpejtë e telefonit në modalitetin e heshtur është një gjë e së kaluarës në favor të një butoni të ri të heshtjes. Kjo do të thotë që këtë vit butoni nuk do të ketë pjesë lëvizëse dhe do të përcaktojë se sa fort shtypni për të ndezur.

Çelësat e volumit në iPhone 15 Pro janë gjithashtu të unifikuar. Pra, në vend të dy butonave të veçantë për rritjen ose uljen e volumit, iPhone 15 Pro do të marrë një buton të madh që do të ndryshojë nivelin e volumit në varësi të vendit ku shtypet.

Analist Apple Ming-Chi Kuo raportoi më parë se kompania mund të zbatojë ndryshimin e ri të dizajnit në modelet e ardhshme të iPhone nëse përdoruesit përgjigjen pozitivisht ndaj tij.

Apple

Edhe pse butoni i ri i heshtjes nga Apple, që thuhet se është projektuar për të imituar ndjenjën e reagimit me forcë të një butoni fizik me një mekanizëm haptik të shtuar, nuk jam i sigurt se do të jetë aq i rehatshëm sa dizajni aktual i çelësit. Është gjithashtu e paqartë se si prodhuesit e rasteve do të dizajnojnë kuti të reja rreth butonit të heshtjes.

Kutitë aktuale të iPhone kanë një boshllëk ku ndodhet butoni i heshtjes, duke e bërë të lehtë arritjen dhe dallimin e tij nga butonat e tjerë në telefon. Kutitë e iPhone 15 Pro mund të fshehin butonin e ri të heshtjes dhe gjatë procesit ta bëjnë më të vështirë identifikimin nëse nuk e shikoni drejtpërdrejt telefonin.

Lexoni gjithashtu:

Artikuj të tjerë

Regjistrohu
Njoftoni për
mysafir

0 Comments
Shqyrtime të ngulitura
Shiko të gjitha komentet

Regjistrohu për përditësime

Popullore tani