Root Nationlajmlajme ITNjë DLC e re interesante u shtua në strategjinë e Ukrainës "Ishujt" për të mbështetur zhvilluesit

Një DLC e re interesante iu shtua strategjisë së Ukrainës "Ishulli" për të mbështetur zhvilluesit

-

Për ata që dëshirojnë të tregojnë mbështetjen e tyre për zhvilluesit e lojës Island dhe të bëhen një "Matron", autori ka krijuar këtë DLC me një pikë referimi të re të bukur barok kozak që do të nderojë komunitetin e mahnitshëm të ishullit, pjesëmarrja e të cilit në zhvillim ka qenë jashtëzakonisht i dobishëm për shumë vite zhvillimi.

Ishulli Megjithëse DLC është opsionale dhe thjesht dekorative, autori është mirënjohës për këdo që zgjedh ta blejë atë dhe të kontribuojë në zhvillimin e vazhdueshëm të ishullit.

Ostriv - Mbrojtësi i Arteve
Ostriv - Mbrojtësi i Arteve
zhvilluesi: yeven8
Çmimi: $ 9.99

Ishulli është një strategji e ndërtimit të qytetit që ju fton të udhëheqni një qytet në shekullin e 18-të dhe të demonstroni kreativitetin dhe mjeshtërinë tuaj si lider. Zhytuni në fushatën për të përcaktuar fatin e vendit, ose thjesht argëtohuni në modalitetin e sandbox.

Ishulli synon të ngrejë shiritin e zhanrit të ndërtimit të qytetit duke shtuar mundësi të padëgjuara dhe duke hequr kufizimet e bezdisshme. Loja ju lejon të krijoni një plan urbanistik vërtet natyror pa u lidhur me qelizat dhe këndet e drejta në një peizazh tredimensional. Projekti synon t'i bëjë krijimet e lojtarit vendbanime të gjalla dhe të besueshme ku do të lindin probleme reale shoqërore, duke e bërë lojën e vonë një sfidë të re dhe jo një punë të përditshme.

Ishulli

Ju mund të ndiqni zhvillimin e kësaj kryevepre në Facebook që Twitter ose përfshihuni duke blerë alfa dhe duke ndihmuar projektin.

Versioni aktual i lojës përfshin 45 ndërtesa kryesore, 5 harta, lokalizim anglisht dhe ukrainas, bujqësi dhe blegtori, simulim rrugor, ndryshim dinamik të stinëve, tregti bazë dhe gjëra të tjera që mund të prisni nga një lojë ndërtimi qyteti.

Lexoni gjithashtu: 

BurimiAvull
Artikuj të tjerë
Regjistrohu
Njoftoni për
mysafir

0 Comments
Shqyrtime të ngulitura
Shiko të gjitha komentet
Regjistrohu për përditësime
Popullore tani