Root Nationlajmlajme ITPortmone dhe "Return Alive" iniciuan mbledhjen e fondeve për forcat kibernetike të Forcave të Armatosura të Ukrainës

Portmone dhe "Return Alive" iniciuan mbledhjen e fondeve për forcat kibernetike të Forcave të Armatosura të Ukrainës

-

50 milionë hryvnia - kaq planifikojnë të mbledhin përfaqësuesit e fondit kompetent të ndihmës të ushtrisë "Kthimi i gjallë" dhe shërbimi Portmone për të mbështetur forcat kibernetike të Forcave të Armatosura. Merrni pjesë në kuvend të gjithë qytetarët e interesuar të Ukrainës dhe vendeve të tjera, si dhe përfaqësuesit e biznesit, mund. Pjesëmarrësit e rinj po i bashkohen në mënyrë aktive fushatës dhe shuma e mbledhur tashmë ka tejkaluar 20 milionë UAH. Me një dinamikë të tillë, sipas organizatorëve, ka të gjitha mundësitë për të arritur qëllimin e planifikuar së shpejti.

Forcat kibernetike ZSU është një njësi ushtarake që është në varësi të një prej departamenteve të Shtabit të Përgjithshëm të Forcave të Armatosura të Ukrainës dhe është krijuar në përputhje me dekretin e Presidentit të Ukrainës. Ai përbëhet nga profesionistë në fushën e sigurisë kibernetike dhe fushave të tjera të IT, të cilët zgjidhin një numër të madh detyrash serioze - ata janë të angazhuar në identifikimin e objektivave, bllokimin e mjeteve të komunikimit dhe inteligjencës së armikut, çaktivizimin e pajisjeve, etj.

Portmone dhe Come Back Alive filluan një mbledhje të madhe fondesh

Siç raportohet në faqen e koleksionit, lufta moderne zhvillohet jo vetëm në fushën e betejës, por edhe në hapësirën e informacionit dhe në fushën e teknologjisë. Që në ditët e para të pushtimit në shkallë të plotë, specialistët ukrainas nga hapësirën kibernetike përballoni me dinjitet kundërshtarin dhe kryeni kundërsulme të suksesshme. Në të ardhmen, ato do të bëhen baza për krijimin e një lloji të veçantë trupash si pjesë e Forcave të Armatosura.

Ushtria kibernetike ukrainase ka nevojë për pajisje me cilësi të lartë që mund të zgjerojnë aftësitë e tyre dhe mbledhja, e cila u iniciua bashkërisht nga shërbimi Portmone dhe fondacioni, do të ndihmojë në realizimin e këtij qëllimi.kthehu i gjallë“ dhe që u verifikua nga Shtabi i Përgjithshëm i Forcave të Armatosura të Ukrainës.

kthehu i gjallë

Iniciatorët e mbledhjes do të ndajnë 50 milionë UAH për blerjen e pajisjeve që do të sigurojnë funksionimin e një qendre moderne të të dhënave. Me ndihmën e saj, ushtria kibernetike do të jetë në gjendje t'i përgjigjet më shpejt dhe më saktë rreziqeve dhe të identifikojë dobësitë e armikut, veçanërisht elementë të infrastrukturës së saj kibernetike. Qendra e re e të dhënave do të ndihmojë në rritjen e madhësisë dhe shkallës së humbjeve të armikut.

Koleksioni tashmë është mbështetur nga banka të mëdha të Ukrainës SHA "УКРSIBBANK", Sportbank dhe SHA "Pivdenny", dhe falë kësaj, u bë e mundur të rritet ndjeshëm dinamika e tërheqjes së kontributeve bamirëse. Kushdo që dëshiron të bashkohet me mbledhjen në shkallë të gjerë për një qendër të dhënash për ushtrinë kibernetike të Forcave të Armatosura të Ukrainës mund të shkojë në faqe projekti Ju kujtojmë se nuk ka donacione të vogla, secili prej tyre është i rëndësishëm.

Lexoni gjithashtu:

BurimiRortmone

Artikuj të tjerë

Regjistrohu
Njoftoni për
mysafir

0 Comments
Shqyrtime të ngulitura
Shiko të gjitha komentet

Regjistrohu për përditësime

Popullore tani