Root Nationlajmlajme ITDroni sekret i Ukroboronprom po përgatitet për teste të reja

Droni sekret i Ukroboronprom po përgatitet për teste të reja

-

Koncerni shtetëror "Ukroboronprom" vazhdon punën për dronin e tij të klasifikuar. Specialistët tani po përgatisin dronin për një fazë të re testimi. Kjo bëhet e ditur në faqen zyrtare të shqetësimit në Facebook.

“Me udhëzimin e shefit të Shtabit të Përgjithshëm po përgatitemi për teste fluturimi nën efektin e EW. Moti, nga njëra anë, bëhet problem, nga ana tjetër, një kontroll shtesë për kompleksin. Një lloj crash testi”, thuhet në deklaratën e Ukroboronprom.

Ukroboronprom

Përfaqësuesit e saj lanë të kuptohet gjithashtu se më shumë se një avion pa pilot do t'i nënshtrohen testeve të fluturimit në kushtet e funksionimit të sistemeve luftarake të radarëve. “Dhe po, nuk bëhet fjalë për një zog”, shtoi mesazhi.

Në anën e dronit ka një mbishkrim elokuent nga Bibla "Unë do të shpërblej". Ukroboronprom thonë se ky nuk është emri, por misioni i dronit të ardhshëm. Zhvilluesit nuk zbulojnë karakteristikat e detajuara të dronit në kushte lufte, por ata arritën të intrigojnë. Kujtojmë se së fundmi kemi shkruar se bëhet fjalë për deklaratën e shërbimit për shtyp të shqetësimit krijimi i municioneve, i cili duhet të godasë objektivat në një distancë deri në 1000 km. Pesha e tij e ngritjes është 200 kg, dhe pesha e kokës është 75 kg.

UAV nga Ukroboronprom

E para gjyq “Makina e rëndë” ndodhi gati një muaj më parë. “Tashmë është ngritur, tashmë është ulur... Kjo është një makinë e rëndë, më shumë se 200 kg peshë ngritjeje. Ky është një zhvillim që plotëson detyrat që na u vendosën nga Valery Zaluzhny në fillim të gushtit. Pastaj u vendos një listë detyrash nga kompleksi, njëra prej tyre ishte si më poshtë. Mendoj se deri në vitin e ri do ta prezantojmë dhe do t'ia tregojmë Forcave të Armatosura të Ukrainës”, komentoi Oleg Boldyrev, menaxher i Koncernit Shtetëror Ukroboronprom, për rezultatet e testit.

BPLA

Koncerni vazhdon të punojë gjatë gjithë ditës për rivendosjen e pajisjeve ushtarake pas dëmtimit luftarak, për sjelljen e tyre në gatishmëri luftarake dhe modernizim, si dhe për prodhimin e armëve të reja, përfshirë municionet.

SHARK UAV

Gjithashtu në tetor, kompania Ukrspecsystems, e cila është e angazhuar në prodhimin e UAV-ve dhe kopterëve, demonstroi një zhvillim të ri - një dron rezistent ndaj punës në kushtet e luftës elektronike (EW) SHARK UAV. Këto sisteme vdekjeprurëse pa pilot janë krijuar posaçërisht për të depërtuar në territorin e kontrolluar përkohësisht nga armiku për të kryer zbulim, gjurmim dhe korrigjim të thellë ajror, duke përfshirë armët perëndimore me rreze të gjatë veprimi. Veçanërisht, HIMARS.

Ju mund ta ndihmoni Ukrainën të luftojë kundër pushtuesve rusë. Mënyra më e mirë për ta bërë këtë është të dhuroni fonde për Forcat e Armatosura të Ukrainës përmes Savelife ose përmes faqes zyrtare NBU.

Gjithashtu interesante:

Burimifacebook
Artikuj të tjerë
Regjistrohu
Njoftoni për
mysafir

0 Comments
Shqyrtime të ngulitura
Shiko të gjitha komentet
Regjistrohu për përditësime
Popullore tani